Каси самообслуговування від Modern-Expo Group вже у Маріуполі

10 Жовтня 2018, 17:10
Каси самообслуговування від Modern-Expo Group вже у Маріуполі 3986
Каси самообслуговування від Modern-Expo Group вже у Маріуполі

Сучасні каси самообслуговування SCO 1702 та 1704 від компанії RED, українського виробника програмного забезпечення та POS-обладнання, уже працюють в гіпермаркеті «Зеркальный» у Маріуполі.

З 2017 року компанія RED входить до складу міжнародного холдингу Modern-Expo Group.

Перший магазин мережі такого формату, загальною площею 7 000 м² , розташований на першому поверсі торгово-розважального центру «ПортCity». Особливість магазину - залучення інноваційних розробок. Наприклад, інтерактивний екран на всю стіну в рибному відділі створює атмосферу  океану.  Інноваційні візки та кошики допомагають проводити закупи максимально комфортно.  А новітні каси самообслуговування SCO 1702 та 1704 від RED - це упевнений крок до ритейлу майбутнього. Вони легкі та дуже прості у використанні, не потребують додаткової торговельної площі для встановлення, функціональні та мобільні.


 

Окрім того, каси самообслуговування від RED підтримують систему рециклінгу готівки, використовуючи купюроприймач Cashinfiniti. Компактний рециклер СІ-10 надійно автоматизує обробку готівки. Система приймає банкноти у пачках та монети насипом й самостійно сортує їх для подальшого використання, автоматично відкидаючи усі зайві предмети (ключі, скріпки, флешки тощо). Ймовірність помилок та крадіжок зводиться до мінімуму.

Каси самообслуговування від RED - це ще й новий рівень сервісу: розрахуватися можна спокійно, без черг та часових втрат.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024