Архів новин за 16 Квітня 2018

18:04
Заступника начальника Горохівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області викрили під час одержання неправомірної вигоди
17:04
Голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська зазначила, що минулого року її дохід зріс майже у 9 разів.
16:04
На кордоні зі Словаччиною та Польщею спостерігається певне скупчення автомобілів. Зокрема, на міжнародному пункті пропуску «Устилуг» більше ста втомобілів очікують на виїзд за кордон.
15:04
На митному посту «Ягодин» митники вилучили більше 7 тисяч предметів одягу виробництва Туреччини.
15:04
На Волині з’явиться 10 гектарів плантацій малини.
13:04
У Луцьку відбувся захід «Хенд мейд від самозайнятості до бізнесу», який проводили у конференц-залі Палацу культури.
13:04
Редакторка локального видання «Район. Стара Вижівка» здобула призове місце на журналістському конкурсі
13:04
Волинська обласна рада оголосила конкурс на посаду директора Луцького геріатричного пансіонату, Волинського обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир'я» та обласного комунального підприємства з архівної справи.
12:04
Один з найбільших виробників хліба і хлібобулочних виробів в Україні холдинг «Хлібні інвестиції» будує кондитерський цех на одному зі своїх заводів – «Луцькому хлібозаводі».
11:04
Пізній прихід весни та затримка з початком посівної змушують вітчизняних аграріїв працювати у напруженому режимі.
11:04
Цього року на Гнідавському цукровому заводі встановлять преси на дефекаційний осад, завдяки яким вироблятимуть цінне органічне добриво для сільськогосподарських підприємств.
10:04
У зв’язку з тим, що 90% українських виробників обманюють про фактичний склад своїх продуктів контроль за дотриманням вимог до маркування продуктів харчування необхідно посилювати.
10:04
Державне підприємство «Укрпошта» розробило додаток для мобільних телефонів.
09:04
В рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» працівниками ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» спільно з вихованцями Березовичівського шкільного лісництва висадили промислову плантацію фундука.
09:04
Попри високу швидкість інтернет-з’єднання, про яку ще декілька років тому могли тільки мріяти лучани, нова технологія 4G має декілька суттєвих недоліків, через які всі її переваги виглядають не так яскраво, як це показують мобільні оператори.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024