Архів новин за 19 Червня 2018

20:06
Про надра у Волинській області говорять переважно в контексті видобутку бурштину. Але тут є не лише поклади сонячного каміння, а й інші корисні копалини, на які поклали око місцеві депутати, кіпрські компанії, приватні структури, які пов`язані з політиками. 
20:06
Стало відомо хто розпоряджається корисними копалинами Старовижівщини
19:06
Суперечка за землю між жителями Заболоттівської ОТГ та інвестором переросла у детективну історію, яку вирішити без правоохоронців не вдається
19:06
У сесійній залі установи очільник Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко офіційно представив Олександра Устименка, який поки що три місяці виконувати повноваження голови Любомльської РДА.
18:06
Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості продовжує роботу в рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного між Державною службою зайнятості та Публічним акціонерним товариством «Українська залізниця».
17:06
Новий музейний простір обіцяють у другій половині вже цього літа на території спортивно-розважального центру «Адреналін Сіті»
17:06
Лучан запрошують на зустріч з відомим бізнесменом та ресторатором Романом Хорзовим, який поділиться досвідом створення успішних стартапів.
16:06
«Картка лучанина» може фунціонувати на основі банківської платіжної картки
16:06
За останній рік на середню заробітну плату можна купити білого хлібу в середньому в Україні на 5 кг більше, ніж минулого року, або на 1%.
15:06
У понеділок, 18 червня, Ратнівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості, спільно з фахівцями відділу регіонального розвитку райдержадміністрації, провели інформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес»
15:06
Згідно з моніторингом Держстату, протягом останнього місяця весни споживчі ціни знизилися на 14 із 23 позицій соціально значущих продовольчих товарів.
14:06
Зважаючи на актуальність питання та враховуючи побажання роботодавців днями в Горохівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості проведено чергове бліц-навчання на тему: «Експертиза умов праці, обґрунтування необхідності проведення атеста
14:06
Депутат Луцької міської ради розповів про проблеми громадського транспорту
13:06
На Турійщині встановили факт безліцензійного продажу продукції та зберігання сигарет без марок акцизного податку
13:06
Наприкінці червня відпочиватимемо чотири вихідні поспіль.
12:06
Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості пропонує безробітним розглянути вільні вакансії на ПРАТ Гнідавський цукровий завод.
12:06
Щорічно 19 червня, у день прийняття Закону України “Про фермерське господарство”, українські фермери відзначають своє професійне свято – День фермера.
11:06
Пан В’ячеслав в аграрній справі недавно. Чоловік все життя займався сімейним готельним бізнесом у Луцьку, яким зараз керують його діти.
11:06
В департаменті агропромислового розвитку розпочав роботу круглий стіл з питань управління водними і земельними ресурсами та сталого розвитку меліорованих територій у Поліському регіоні.
10:06
Торгово-промислова палата України спільно з проектом FORBIZ | EU4Business проводить 2-ий щорічний «Національний Форум розвитку МСБ 2018».
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024