Архів новин за 26 Вересня 2018

20:09
 В Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели бліц-навчання з роботодавцями району в питанні трудового законодавства, оформлення трудових відносин та легальної зайнятості
18:09
Проект щодо добудови спортивно-оздоровчого корпусу з басейном у санаторії «Лісова пісня» на Волині просять визначити як пріоритетний серед проектів, які подають на фінансування із Державного фонду регіонального розвитку
17:09
Депутати Луцької міської ради не підтримали проект рішення щодо скасування рішення виконавчого комітету про демонтаж 21 кіоска на Старому ринку.
17:09
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки планує закупити 6 комплектів фотографічного обладнання. 
17:09
Владі Луцька довелося вмовляти міграційну службу, аби вона здійснювала свою діяльність у Луцьку і не "переселялася" у район.
16:09
Суд визнав протиправною бездіяльність Міністерства фінансів, яке не дало коштів управлінню соцзахисту Володимира-Волинського на відшкодування пільг споживачам телекомунікаційних послуг.
16:09
У Луцьку зупинено ліфти по причині закінчення терміну експлуатації.
15:09
КП «Любешівська центральна районна лікарня» планує закупити фармацевтичну продукцію. 
15:09
У Луцьку торгові ряди на вулиці Глушець, де розташована частина Центрального ринку, хочуть позбавити статусу ринку.
14:09
Радник з муніципальних послуг Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Петро Лавренюк відвідає Любешів.
14:09
Цьогоріч до ініціативи провести громадські роботи активно доєдналися сільські та селищні ради Турійська, Лукова, Соловичів, Клюська, Овлочина, Ружина та Сельця
13:09
Волинян запрошують відвідати одинадцятий фестиваль традиційної національної культури «Український коровай-сузір'я».
13:09
Депутат Луцької міської ради Микола Яручик закликає владу міста встановити біля пішохідних переходів, що розташовані поруч з школами і дитячими садками, антивандальні манекени.
12:09
За направленням Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості впродовж січня – вересня 2018 року проходили професійне навчання 122 шукача роботи, з них шляхом стажування - 24 особи.
12:09
У селищі Заболоття відбулось урочисте відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру Заболоттівської селищної ради»
11:09
Іваничівцець Андрій Злотко, а нині ще й відомий на всю Україну та Італію піцайоло, нещодавно взявся освоювати хліборобську майстерність.
11:09
Вищий комунальний навчальний заклад «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського» оголосив тендер на проведення поточного ремонту примііщення їдальні. 
10:09
ВІдділ освіти молоді та спорту Любешівської РДА закупить 11 комплектів комп’ютерного обладнання для початкових класів «Нової української школи» Любешівського району. 
10:09
Днями Мінфін повідомив, що питання виплати заробітної плати медикам та педагогам Володимира-Волинського можуть вирішуватися міською радою за рахунок коштів міського бюджету, коштів на депозитних рахунках в установах банків та інших джерел.
09:09
Правопорушник розшукувався поліцією за незаконне заволодіння транспортним засобом.
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024