Архів новин за 03 Грудня 2018

19:12
Журналістський форум у Луцьку цьогоріч присвячений медіа-нішам
19:12
Українцям з 1 грудня перерахують пенсії.
18:12
Всі медичні заклади України повинні підписати договори з Національною службою здоров’я України до кінця року, або ж залишаться без фінансування від держави на 2019 рік. Приватні заклади також можуть укладати договори з Нацслужбою здоров’я, вже 85% таких закладів підписали угоди.
17:12
Працівники колківського виробничого управління житлово-комунального господарства доставили до селища Колки новий вакуумний автомобіль
17:12
Близько семи сотень представників виконавчої влади та місцевого самоврядування приїхали до обласного центру, аби перейняти досвід провідних керівників регіону.
17:12
Вперше у Луцьку проведуть Старий та зустрінуть Новий рік у стінах замку Любарта.
17:12
За словами голови підкомітету Ради з питань митної політики Тетяни Острікової, протягом першого тижня дії нових правил розмитнення авто на єврономерах, українці легалізували лише 74 таких автомобілі.
16:12
Пенсіонерка просить фінансової підтримки для лікування та реабілітації свого чоловіка
16:12
Затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.
16:12
У Любешівському районі розпочали виплату державних дотацій для підтримки тваринницької галузі
16:12
На покращення естетичного вигляду головної ялинки Володимир-Волинського витратять майже дев'ять тисяч гривень.
15:12
Ще три роки тому попри кримінальне провадження у Швейцарії щодо відкату у 30 мільйонів франків депутат «Народного Фронту», колишній нардеп від Ковельщини Микола Мартиненко продовжував входити до близького оточення президента Петра Порошенка і глави уряду Арсенія Яценюка та очолювати парламентський комітет з питань паливно-енергетичного комплексу.
15:12
Індекс традиційної української страви м’ясний холодець за рік виріс на 17%, тобто, подорожчав на 30 гривень.
15:12
Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з лісгоспами цьогоріч виростили 150 тисяч готових до продажу новорічних дерев.
14:12
У Нововолинську визначили умови продажу пакету акцій місцевого підприємства «Оснастка».
14:12
Луцький міськрайонний суд посилив заходи безпеки
13:12
У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні у Ковелі планують побудувати спортивний майданчик для футболу зі штучним покриттям.
13:12
Жителі села Полоске вдячні Шацькій селищній раді за освітлення центральної вулиці
12:12
У Горохівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості розповіли дві історії успішного працевлаштування воїнів АТО, які шукали себе в мирному житті.
12:12
Наша держава втрачає людей, їх знання, досвід та вміння. Фахівці робітничих професій через низькі зарплати, безперспективність навчання і пошуку роботи в Україні змушені лишати свої домівки, щоб вижити. Таку позицію оприлюднила корпорація «Богдан» на своєму сайті.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024