Архів новин за 16 Січня 2019

18:01
На емоційну репліку Президента України «розкрутило» запитання селищної голови з Олики, яка просила грошей на ремонт дороги до знаменитого палацу князів Радзивілів.
18:01
У селі Радошин розслідують факти незаконного видобування піску у кар'єрі.
17:01
«Приборкання міфів» – саме під такою назвою 25 січня о 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, що на території КРЦ «Адреналін Сіті» відбудеться презентація виставкового проекту Андрія Александровича-Дочевського з Києва.
17:01
Дітей віком від 8 до 14 років кличуть робити роботів. Пробне навчання основ робототехніки пропонує лучанам комп'ютерна академія «ШАГ». Організатори анонсують захопливий урок, на якому батьки та діти на трохи стануть спеціалістами з розробки справжніх роботів! На пробному занятті учасники та тренери спільно створюватимуть РОБОТА ПЕРЕМОЖЦЯ! 
16:01
У Ковелі підготували проет рішення міської ради про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у нічний час.
16:01
Під час спроби вивозу закордон трьох жінок для примусової сексуальної експлуатації в країнах Євросоюзу впіймали 29-річного українця та 31-річного вірменина.
15:01
Онлайн-видання «Район.Луцьк» підготувало для своїх читачів підбірку «віпів», які прийшли на святкове богослужіння, в якому взяв участь Президент України Петро Порошенко та почесний патріарх Православної церкви України Філарет
15:01
«ПортCity» анонсує мегазнижки до 70%
14:01
На сесіях Шацької районної ради та селищної ради депутати направили звернення до обласної адміністрації, яке стосувалося будівництва дороги до Старовижівського району
14:01
Волинян кличуть до міжнародного виставкового центру PTAK WARSAW EXPO (м. Варшава, Польща) відвідати виставку «Центральна сільськогосподарська виставка 2019».
13:01
Іноземця затримали, недійсний документ вилучили встановленим порядком, проводяться перевірочні заходи та встановлюється громадянином якої країни він є.
13:01
Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови № 848 про те, що держава відшкодовує витрати на оплату користування житлом та комунальних послуг
12:01
У Луцьку на службу в кафедральний собор Святої Трійці завітали почесний патріарх Православної церкви України Філарет та Президент України Петро Порошенко.
12:01
У арт-кафе «Стоп Кадр» 15 січня відбулося відкриття виставки Маркіяна Русановича «Без зайвих слів» в рамках проекту «Крок на шляху мистецтва».
11:01
Транспортні засоби прямують на виїзд у Польщу і  стоять в очікуванні перетину кордону на ділянці дороги між селами Старовойтове–Коцюри (близько 8 кілометрів).
11:01
Громадянин Вірменії та волинянин перевозили трьох жінок для сексуальної експлуатації у Німеччині.
11:01
Про роботу на київській стоянці, свою першу мобільну кав’ярню, проблеми з тогочасною міліцією, історію логотипу та культуру кави у Луцьку Андрій Хоменко розповів на зустрічі з місцевою молоддю.
10:01
Разом із почесним патріархом Православної церкви України Філаретом до Луцька завітав Президент України Петро Порошенко.
10:01
Працівники Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олександр Ребрук та Тетяна Яцюк відвідали Війницьку об’єднану територіальну громаду, де провели робочу зустріч з головою громади Сергієм Вербицьким, секретаркою Іриною Сак, спеціалісткою з питань персоналу Оксаною Голдун та іншими спеціалістами Війницької сільської ради.
10:01
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками бізнесу та громадськості Ківерцівського району звернув увагу на програму, спрямовану на підвищення енергоефективності.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024