Архів новин за 28 Березня 2019

18:03
Учора, 27 березня, в місті Устилуг  відбулась робоча зустріч з обговорення основних напрямків реалізації умов договору на виконання робіт з проектування та капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці км 0+420 – км 13+420.
18:03
Штраф у розмірі 850 тис грн для компанії ПАТ «Волиньгаз» - політичне рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання з питань енергетики та комунальних послуг. В ньому нема жодної конкретики щодо норм законодавства, які були порушені компанією.
18:03
Кожен учасник під час навчання створить власний відеоблог на суспільно важливу тему, де опублікує щонайменше три відеоматеріали.
17:03
Карло Звіринський — один із чільних представників високого модернізму в українсмькому мистецтві. Його «підпільна академія» – невідома грань альтернативної художньої освіти в умовах тоталітаризму.
17:03
Оперативники спільно з прикордонниками відділу «Піща» Луцького загону перекрили можливий напрямок правопорушення.
16:03
Головний бухгалтер Луцького інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» допустила службову недбалість
16:03
На придбання чотирьох великих склопластикових писанок у Луцьку витратять понад 56 тисяч
16:03
Координатори проекту каналізування відзвітували, які роботи виконали на території Шацької громади
15:03
Україна – країна найкращих IT-фахівців, які трудяться по всьому світу і приносять своїм роботодавцям мільярдні прибутки. При цьому є серед наших співгромадян і ті, хто створює власні проекти, спочатку націлені на глобальний ринок.
15:03
Завдяки волинянам, котрі отримують легальну зарплату та інші офіційні доходи, протягом січня-лютого до держбюджету з області надійшло 46 мільйонів гривень військового збору.
15:03
У районному центрі зайнятості жителів Ратнівщини навчали, як професійно організувати підприємництво на селі
14:03
З 1 квітня 2019 року у Волинській області вступає в силу щорічна заборона на вилов риби.
14:03
Спеціально для тих, хто хоче навчитися малювати портрети і «підтягнути» свої навички в цьому жанрі, Музей сучасного українського мистецтва Корсаків продовжує серію майстер-класів сухими матеріалами разом з художницею Галиною Івашків.
13:03
Усіх, кому подобаються оригінальні драйвові події, запрошують 29 березня о 19:00 на арену розваг GeneratorCity на унікальну дискотеку для нашого міста – дискотеку на роликах.
13:03
На Волині триває процес придбання автомобілів для сімейних лікарів амбулаторій загальної практики сімейної медицини
12:03
Волинська митниця ДФС попереджає учасників міжнародного автомобільного руху про можливі утруднення проїзду до міжнародного автомобільного пункту пропуску (МАПП) «Ягодин» з польської сторони, зокрема до суміжного МАПП «Дорогуськ».
12:03
На базі ДП «СЛАП Ратнеагроліс» відбулася виїзна нарада-семінар головних інженерів та інженерів з охорони праці державних лісомисливських господарств
11:03
Погодні умови третьої декади березня з інтенсивним підвищенням температурного режиму та відсутністю опадів сприяли  пробудженню, виходу з місць зимівлі великого ріпакового прихованохоботника в Ковельському та Рожищенському районах. 
11:03
В рамках агропроекту «Територія майстерності» в Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар «Основи садівництва та вирощування винограду» за участі першого заступника Ківерцівської РДА Юліана Таранчука.
10:03
Щосереди на арені розваг Generator City, що у ТРЦ ПортCity – Школа Роллера.
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024