Архів новин за 24 Червня 2019

18:06
У Копачівську об’єднану територіальну громаду завітали експерти з питань сортування сміття.
17:06
Один із жителів вулиці Січових Стрільців у Гощі збудував паркан на своєму подвір'ї, вкравши у громади 3 метри землі та звузивши проїжджу частину.
17:06
Автор найкращого історичного твору українською мовою отримає премію 50 тисяч гривень
17:06
Нинішній сезон відпочинку на Шацьких озерах стартував раніше усталених термінів.
16:06
Забродівська сільська рада планує закупити парти та стільці для Нової української школи з доставкою до закладів освіти Забродівської ОТГ
15:06
Сьогодні під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати розглянули за підтримали проєкт рішення про затвердження типового договору про співробітництво між Луцькою міською радою та Боратинською і Княгининівською об’єднаними територіальними громадами у формі реалізації спільного проекту.
15:06
Улітку в період жнив та дозрівання зернових культур підвищується рівень небезпеки ураження електричним струмом, зростає ймовірність виникнення пожеж на хлібних ланах, зернотоках, заготівельних пунктах та елеваторах, де проходять лінії електропередач.
14:06
Обіцяючи гарні умови роботи, шахраї виманюють із довірливих громадян чималі суми як гарантію надання робочого місця та виготовлення усіх необхідних для виїзду за кордон і працевлаштування там документів.
14:06
Хто ще не накопав власної молодої картоплі, вже може купити її на ринках області. Не виключення й базар у Рожищі.
13:06
Відбулась селекторна нарада під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка щодо підготовки до нового опалювального сезону, у якій в режимі відеоселектору взяв участь т.в.о голови облдержадміністрації Олександр Киричук.
13:06
Ковельський екс-поліцейський, якого три роки тому затримували на хабарі, купив об’єкт комунальному власності.
12:06
Завдяки посиленому контролю за оподаткуванням імпорту Волинська митниця збільшила доходи державного бюджету на майже пів мільярда гривень.
12:06
На околиці одного з населених пунктів прикордоння затримали мікроавтобус «Mercedes-Sprinter» під керуванням громадянина України. Внаслідок огляду вантажного відсіку автомобіля виявили тютюнові вироби – 194 ящики (97 тисяч пачок) без марок акцизного збору.
11:06
Запланували капітально відремонтувати учбовий корпус Рівненського ліцею Рівненської сільської ради Любомльського району.
11:06
Спритники хотіли перевезти тканини, оздоблювальні матеріали та пластмасові засоби кріплення для штор загальною вартістю 2,187 мільйона гривень.
10:06
У Волинській облдержадміністрації затвердили перелік природоохоронних заходів, які профінансують у цьому році
10:06
Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс іноземної валюти на понеділок 24 червня.
09:06
Мати онкохворої волинянки Тетяни Куценко вкотре просить допомогти зібрати гроші на лікування своєї доньки.
09:06
Після того, як жителя Демидівського району прикордонники повернули додому, він сам прийшов до виконавчої служби й сплатив кількатисячний борг аліментів.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024