Архів новин за 30 Червня 2019

20:06
Досі в Україні розраховують бюджет на одну особу, не звертаючи увагу, чи це чоловік, чи жінка, чи дитина, чи людина з інвалідністю, і скільки цим людям років. Але всі вони мають право, аби їх потреби врахували сповна.
18:06
Автоматизація процесів використання паспорту у формі картки, що має безконтактний електронний носій (себто ID-картка), у фінансовій сфері була головною темою обговорення під час спільної наради представників Національного банку та Державної міграційної служби України.
17:06
З початку року найбільш вдалі результати щодо виплати аліментів на утримання дітей показали Ковельський міськрайонний ВДВС, Володимир-Волинський міськрайонний ВДВС, другий ВДВС Луцька, Нововолинський міський ВДВС, Рожищенський районний ВДВС.
16:06
Олександр Устименко підписав Розпорядження «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання земельної ділянки у постійне користування»
15:06
У травні в Луцьку та Волинській області зареєстрували майже 60 нових автомобілів, кожен з яких в середньому вартував 45 тисяч доларів. Це найвища середня ціна серед усіх регіонів.
14:06
У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники затримали викрадену у Німеччині автівку.
13:06
Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України задокументували злочинну діяльність голови районної державної адміністрації Демидівського району.
12:06
Прикордонники не допустили незаконне вивезення за кордон контрабанди цигарок.
11:06
В адміністрації Шацького національного природного парку 28 червня відбувся круглий стіл за участі за участі волинських та державних очільників.
10:06
Біда сталася у родині Олександра Петрука із села Кроватка Рожищенського району: пожежа знищили будинок, усе майно та документи.
09:06
Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс іноземної валюти на неділю 30 червня.
09:06
На пропускному пункті «Устилуг» митники затримали чоловіка, який хотів вивезти до Польщі 5 кілограмів бурштину.
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024