Архів новин за 09 Липня 2019

18:07
Після об’єднання громади отримують у розпорядження чималі земельні ресурси, які раніше були у державній власності. Однак, ще не всі розуміють що з ними робити, особливо, якщо це малородючі землі, або з деградованими ґрунтами, або заліснені ділянки.
18:07
На території Коритницького лісництва ДП «Горохівське ЛМГ» зростає найбільша у регіоні плантація цінного грецького горіха – 17 гектарів.
17:07
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» пропонують розважитися зі знижкою 40%.
17:07
Депутати Шацької ОТГ розглянули на сесії та затвердили ставки податків на 2020 рік
16:07
У боулінг-клубі «StrikeCity», дбаючи про комфорт та зручність гостей, оновили кеглі та взуття для гри у боулінг.
16:07
Відбулась Координаційна рада з питань впровадження реформи у сфері освіти.
15:07
У Рожищі в парку біля міської ради встановили тренажери для підтримки фізичної форми.
15:07
Для реалізації проекту «Територія майстерності» Володимир–Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала пішохідну екскурсію для зацікавлених минулим і сьогоденням міста.
15:07
Оперативники Департаменту захисту економіки та Управління захисту економіки в Волинській області, слідчі Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України викрили та задокументували злочинну схему із формування фіктивного податкового кредиту, у якій були задіяні службові особи Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області та деякі комерційні структури. Група осіб, серед яких службові ос...
15:07
Уряд врегулював питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за принципом «гроші ходять за дитиною».
14:07
Головний редактор рівненського видання «ОГО» та викладач Острозької академії Віталій Голубєв виступить у день відкриття Школи.
13:07
Експерти Асоціації постачальників торговельних мереж досліджують вартість багатьох улюблених українцями страв. Їх ціна лише зростала. Але спеціалісти знайшли таку страву, яка за останній рік подешевшала.
13:07
У Володимир-Волинському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті успішно пройшла державна кваліфікаційна атестація слухачів групи «Продавець непродовольчих товарів».
12:07
У Любешівській селищній раді перейшли до реалізації першого етапу проекту «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки програми «U-LEAD з Європою»
12:07
Питання про перейменування частини вулиці Карбишева у Луцьку на честь Івана Корсака винесли на громадське обговорення.
11:07
На Волині відбудеться тренінг на тему «Розроблення та презентація місцевих планів дій з управління твердими побутовими відходами».
10:07
На території Боратинської сільської ради, поблизу мікрорайону Вересневе, планують запустити завод з вироблення криогенних препаратів для охолодження продукції.
10:07
Суспільно корисні роботи – один із видів покарання для неплатників аліментів. Цей вид покарання був введений першим пакетом законопроектів «Чужих дітей не буває», що набули чинності у минулому році.
09:07
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області завершили фінансовий аудит бюджет Бабинської ОТГ, що в Гощанському районі,  за 2016-2018 роки та встановили неефективне використання коштів на суму 3, 969 мільйона гривень.
09:07
Національний банк України (НБУ) визначив офіційний курс іноземної валюти на вівторок 9 липня.
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024