Архів новин за 16 Серпня 2019

18:08
Офіційні представники компанії подали заяви, зокрема, до Національної поліції України, АМКУ, та органів прокуратури про захист порушених прав та законних інтересів й вжиття необхідних заходів щодо притягнення до відповідальності ЗМІ, інтернет видання та інших розповсюджувачів неправдивої інформації про діяльність підприємства, продукцію та торгівельні марку.
17:08
За останніх чотири роки Ковельська центральна районна лікарня списала і реалізувала на металобрухт три апарата «штучна нирка».
17:08
У приміщенні міського виконавчого комітету відбулася зустріч представників Володимир-Волинської міської ради та представниками 5-ти ОТГ району: Зарічанської, Зимнівської, Устилузької, Війницької та Оваднівської
16:08
Підприємство житлово-комунального господарства Рожищенського району звернулось до споживачів, які мають заборгованість за отримані послуги водопостачання та водовідведення, обслуговування будинку.
16:08
Державні лісогосподарські підприємства продовжують утримувати стабільні позиції за основними фінансово-господарськими показниками діяльності.
15:08
Після дощу на ринках Волинської області збільшився вибір свіжих грибів.
15:08
У 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту на 4,9 мільйона гривень.
14:08
Через «Ягодин» знову спробували ввезти дріб’язок психотропу, але кінологічна служба на митному посту працює відмінно
14:08
До Турійської РДА впродовж цього року отримали колективне звернення від жителів сіл Кульчин, Дольськ та Торговище, щоб вирішили питання по маршруту «Ковель-Відути» з перевізником, який возить надмірну кількість пасажирів в автобусі.
13:08
Про це йшлося у п’ятницю, 16 серпня, під час комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури.
13:08
Прем’єр-Міністр України доручив Мінфіну пришвидшити спрямування грошей субвенції на соціально-економічний розвиток. Завдяки наполегливості Асоціації міст України, прохання почуте.
12:08
Рожищенська міська рада оголосила конкурс з відбору проєктів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, в тому числі ОСББ міста Рожище.
12:08
У кількох селах Турійського району вже багато років немає автобусного сполучення з райцентром. Тому в районі планують вирішити це питання.
11:08
У 2019 році обсяг субвенції з державного бюджету на придбання, будівництво та ремонт житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа для Волинської області – 10,5 мільйона гривень.
11:08
У Демидівській районній філії Рівненського обласного центру зайнятості відбулася міні-ярмарка вакансій, у якій взяли участь представники Управління патрульної поліції в Рівненській області.
10:08
Копачівську ОТГ відвідали представники Програми «U-LEAD З Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг Станіслав Ющик та Ірина Корольчук.
10:08
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Голобської селищної ради планує реконструювати спортивний майданчик в освітньому закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», що на вул. Перемоги, 1.
09:08
У Любешеві створять Раду підприємців місцевого ринку.
09:08
Національний банк України (НБУ) визначив офіційний курс іноземної валюти на п'ятницю 16 серпня.
09:08
Робоча група ковельської мерії здійснила рейд з легалізації заробітної плати.
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024