Архів новин за 09 Вересня 2019

20:09
Отримання найбільшого прибутку при мінімальних витратах – основне завдання для кожного аграрія. Отримати високу врожайність, захистити культури від хвороб та шкідників можна за допомогою сучасних препаратів від компанії Океан Инвест. Проте, виростити і зібрати врожай – це лише півсправи, адже його ще треба вигідно реалізувати.
18:09
Лучанин Роман Гах живе у Польщі й успішно керує власним бізнесом, головна мета якого – допомагати з оформленням й працевлаштуванням іноземцям, себто українцям.
18:09
У Горохівській філії служби зайнятості 6 вересня провели бліц-навчання з нагоди Дня підприємця, який в Україні відзначають у першу неділю вересня.
17:09
На Ратнівщині розпочали ремонтувати дорогу «Тур-Заболоття».
17:09
На річці Стир поблизу Берестечка спіймали громадянина, який виловлював рибу незаконними знаряддями.
16:09
Луцький бренд «Пельменчук», який займається виробництвом домашніх напівфабрикатів, візьме участь в наступному Lutsk Food Fest.
16:09
Необхідні кошти на лікування 22-річної Ольги Шкаравецької із Демидівки, у неї діагностували пухлину мозку.
15:09
Учасники екскурсії побували у місцях корупційних зловживань, а це загалом 10 локацій, пов'язаних з випадками тендерних махінацій, хабарництва, конфліктів інтересів, завищення вартості ремонтів, привласнення грошей громади, порушення законів у сфері містобудування. 
15:09
Впродовж вересня в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» діє акція «Розважайся та розвивайся».
14:09
Надходження від заготівлі дарів лісу в області вже сягають 4 мільйонів гривень. 
14:09
Під час поглибленої перевірки працівники митниці з'ясували, що у паспортних документах замінені обкладинки.
13:09
Повноваження Громадсько-консультативної ради платників податків при Головному правлінні ДФС у Волинській області припинено, натомість розпочата процедуру формування Громадської ради при ДПС у Волинській області.
13:09
Поблизу пункту пропуску правоохоронці затримали автомобіль, у якому громадянин намагався з Польщі провезти товар без сплати митних платежів.
12:09
Музей сучасного українського мистецтва за рік існування презентував багато унікальних арт-проєктів, тому, здавалося б, здивувати глядача вже важко. Проте, презентація творчості Белли Логачової «Спостереження» й справді особлива: тут поєднано різноманіття природи, людського життя та сучасної техніки.
12:09
У Рожищенському коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького призначили нового виконувача обов'язків директора.
11:09
Під час рейду чиновники з'ясували, що п’ять громадян торгували без будь-яких дозвільних документів.
11:09
Смідинська ОТГ оголосила про початок конкурсу проєктів в межах Бюджету участі.
10:09
У селі Зміїнець Луцького району відбулися громадські слухання щодо будівництва очисних споруд. Попри запевнення щодо їх необхідності та безпечності місцеві мешканці не надто радісно вітають таку ініціативу.
10:09
Острожанам пропонують обрати проєкт, який втілять і цілком профінансують із міського бюджету вже 2020 року.
09:09
У селянсько-фермерським господарстві «Зоря» займаються і тваринництвом, і рослинництвом.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024