Архів новин за 20 Вересня 2019

18:09
Невдовзі рух транспорту у Нововолинську можна буде відстежити у режимі онлайн за допомогою безплатного мобільного додатку.
17:09
У Демидівці відбувся тренінг з підготовки проєктів на бюджет участі Демидівської селищної ради.
17:09
Фахівці районної служби зайнятості провели навчання з питань застосування основних положень антикорупційного законодавства та запобігання проявам корупції
17:09
Представники Смідинської ОТГ взяли у першій сесії «Школи місцевого самоврядування»
16:09
Волинська обласна державна адміністрація визнала законними та такими, що відповідають Перспективному плану формування територій громад Волинської області рішення про приєднання сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове Прилуцької сільської ради Ківерцівського району до Луцька та сіл Романів, Ботин, Верхівка, Новокотів Романівської сільської ради Луцького району до Підгайцівської ОТГ.
16:09
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» на вихідних – знижки у магазинах. Таким чином, можна вигідно придбати джинси, взуття, сумки, аксесуари та навіть ювелірні прикраси. Про це інформує адміністрація ТРЦ. «За вікном золота осінь, пора светрів, пальто, шарфів, нових туфель та черевичків.Нові осінні колекції та вигідні знижки вже у ТРЦ «ПортCity»! Поспішайте, адже вихідні з нами це не просто відпочинок та розваги, а й можливість вигідного шопінгу»...
16:09
Ковельчанка отримала грант від міської влади за перемогу в конкурсі.
15:09
На зустрічах жителям Копачівської об’єднаної територіальної громади та міста Рожище надали консультації щодо способів забезпечення прав землевласників та орендарів від рейдерського захоплення землі
15:09
Учасники розслідувального воркшопу, який відбувся 19 вересня в Академії розвитку Східноєвропейського національного університету, є претендентами у відборі для стажування у розслідувальних редакціях, де їх забезпечать проживанням та стипендією у 400 євро
15:09
На Волині отримали обладнання вартістю понад мільйон доларів завдяки субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».
14:09
У Луцьку триває ремонт одразу кількох прибудинкових територій, а нещодавно розпочали ще капремонт території «під ключ» по проспекту Перемоги, 21.
14:09
У Луцьку під час служби з охорони громадського порядку самостійний патруль нацгвардійців затримав чоловіка з наркотиками.
14:09
Правоохоронці опублікували відео із затримання у селі Струмівка Луцького району осіб, підозрюваних у вбивстві ковельчанина.
13:09
У Луцьку в агентстві нерухомості «Біржа нерухомості» волинянкам пообіцяли знайти квартиру згідно їхнього запиту, однак не виконали цього , а після того, як одна із жінок прийшла з'ясувати ситуацію, її образили та виставили за двері.
13:09
У Луцьку підприємці Старого ринку прийшли до міської ради вимагати продовження договору оренди землі
12:09
Боулінг-клубі «StrikeCity» пропонує розкачати свій WEEKEND.
12:09
У Луцьку міська влада обіцяє забезпечити усім необхідним пацієнтів військового госпіталя, яких евакуювали до інших медзакладів через пожежу.
12:09
В «ПортCity» відбудеться грандіозна модна подія для найменших в межах всеукраїнського «Ukrainian Fashion Day Kids». 
11:09
У Луцьку сім військовослужбовців-контрактників отримають від міської ради одноразову матеріальну допомогу.
11:09
Господарський суд Волинської області визнав, що Ковельська міська рада незаконно володіє земельною ділянкою, на якій запланувала багатоквартирне будівництво і провела громадські слухання.
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024