Архів новин за 10 Липня 2020

20:07
У селі Городок на будівництві деревообробного заводу міжнародної компанії «Кроноспан» загинув робітник. 
18:07
У Волинській області 23% газопроводів побудовані 30 і більше років тому.  Рівень зношеності газорозподільних мереж області сягнув понад 12%.
18:07
Об’єднані територіальні громади Рівненщини за підсумками першого півріччя демонструють найвищі темпи приросту податку на доходи фізичних осіб.
17:07
Тоді, як бізнес скорочував свою діяльність, а працівники залишалися майже без роботи і засобів для існування, державна служба зайнятості спільно з Кабінетом Міністрів України напрацювала алгоритм протистояння пандемії.
17:07
Протяжність ділянок ремонтних робіт на Любешівщині становить понад чотири кілометри
16:07
З початку пандемії  кількість медичних закупівель через Prozorro стрімко зросла — українським лікарням та підприємствам знадобилося все і одразу: засоби індивідуального захисту, медичне обладнання, лікарські, дезінфекційні та антисептичні засоби. Країна не була до цього готова.
16:07
На центральній вулиці Рівного Соборній ремонтують дорогу.
15:07
На засіданні Уряду прийняли постанову, якою затвердили умови фінансування реалізації проектів з будівництва (реконструкції, капітального ремонту) приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах, проект якої було розроблено Міністерством розвитку громад та територій України.
14:07
Любешівчанин ловив рибу забороненими знаряддями
13:07
Така ситуація склалася через зміни в урядовій політиці. Міністерство економіки відмовилося вводити квоти на виробництво мінеральних добрив іноземних виробників. Тепер цей ринок заполонять дешеві російські міндобрива, очікують українські виробники.
12:07
З офіційних доходів волинян до бюджету сплатили майже 2,1 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб.
11:07
У ПортCity перший учасник конкурсу фотозон представить свою роботу.
11:07
У цьому питанні намагались розібратись на своєму засіданні члени постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ Волинської обласної ради.
10:07
Об’єкти Любешівщині увійшли до переліку «туристичних магнітів», які представили Володимиру Зеленському під час його перебування на Волині
10:07
«Чорне золото» – так називають одну із найкорисніших ягід: чорницю. Вона має безліч корисних елементів та використовується у лікуванні багатьох недуг, на Волині стартував сезон її збору. Область – одна із лідерів, там чорницю збирають тоннами
09:07
Національний банк України (НБУ) визначив офіційний курс іноземної валюти на 10 липня.
25/04/2024 Середа
24.04.2024