Архів новин за 13 Січня 2021

18:01
Проведуть аукціони в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі» щодо права оренди об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради
17:01
Протестуватимуть проти здорожчання комунальних тарифів. 
17:01
Українцям спростили порядок надання субсидій
16:01
З 14 січня юридичних осіб та ФОПів штрафуватимуть за допуск людей у громадське місце без маски, а також за відсутність попередження про необхідність її одягнути.
16:01
Президент Володимир Зеленський зібрав на енергетичну нараду Кабінет Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб розв'язувати питання із зависокими цінами на газ для українців.
15:01
Промислова частина Завокзального ринку у Луцьку зачинена через локдаун, втім, деякі ятки з їжею, насінням та засобами зв’язку далі працюють.
15:01
В обласній раді продовжилися засідання другого етапу бюджетних слухань, в ході якого депутати, представники ОДА та керівники комунальних закладів аналізують проєкт обласного бюджету на 2021 рік.
14:01
Виконком Луцької міської ради візьме на баланс автомобілі нещодавно приєднаних до Луцька Княгининівської, Заборольської, Жидичинської та Іванчицівської сільських рад
14:01
Втричі планує збільшити статутний капітал Рівнеобленерго російська компанія VS Energy.
13:01
З 1 січня 2021 року фізичні особи-підприємці та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, звільнені від сплати єдиного внеску за себе, якщо вони належать до певних соціальних категорій. 
13:01
Упродовж ночі понад 40 одиниць снігоприбиральної дорожньої техніки забезпечували ліквідацію зимової слизькості на автошляхах державного значення Волинської області.
12:01
Очільника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області звинувачують у дерибані земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів Горохівщини. 
12:01
Ритейлери муситимуть заміняти Private Labels (власні торгові марки) на  Private Brand, щоб зберегти лояльного покупця.
11:01
Пасажирські перевезення подорожчають лише за маршрутом «Рівне-Здолбунів».
11:01
Начальнику відділу рекрутингу та комплектування, заступнику начальника сектору комплектування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Волинської області, підполковнику, якого затримали на хабарі у тисячу доларів, обрали запобіжний захід.
10:01
Сплата збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при набутті права власності на легкові автомобілі здійснюється за першої державної реєстрації в Україні в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ.
10:01
Відбулися перші «бурштинові» аукціони у 2021 році.
09:01
Через різку зміну погодних умов Департамент мунварти Луцька просить суб'єктів господарювання подбати про регулярне прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, входів до будівель і споруд від снігу та льоду, здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглих територій, своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із забезпеченням заходів безпеки
09:01
Пропонуємо вам переглянути курс валют у Луцьку на 13 січня.
08:01
Делегація Вараської територіальної громади перебуває з робочим візитом у Мукачеві.
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024