Архів новин за 04 Березня 2022

21:03
5 березня Укрзалізниця продовжить зшивати країну десятками рейсів
19:03
Голова рівненської ОДА Віталій Коваль підписав наказ про заборону необґрунтованого підвищення цін при виробництві та реалізації продовольчих і непродовольчих товарів.
18:03
Станом на 4 березня 2022 року на спецрахунок, який Національний банк відкрив для підтримки Збройних Сил України, загалом перерахували понад 7,8 мільярда гривень в еквіваленті.
17:03
Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану пенсіонери та отримувачі соцвиплат своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року.
17:03
Верховна Рада дозволила експропріації власності РФ на території України.
17:03
48 рівненських перевізників долучились до підтримки військових.
17:03
Усі митниці Держмитслужби передають на потреби українських військових конфісковане та таке, що на інших законних підставах перейшло у власність держави, майно.
16:03
З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України та війни доходи від реклами мережі Район.in.ua різко скоротилися.
16:03
Національний банк зобов’язав банки працювати без вихідних днів у період дії воєнного стану.
16:03
На період дії воєнного стану в Україні діятиме тимчасовий порядок внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
16:03
На початку війни у Шацькій селищній раді через волонтерів оголосили збір коштів, які біли необхідні аби придбати устаткування для прикордонників
15:03
За поточними підрахунками Національного банку, наразі ВВП України складає лише половину того, яким воно було до початку війни.
15:03
Кілька днів тому понад 70 світових компаній висловили свій протест Росії і припинили співпрацю з агресором. Наразі цей список розширився до понад 100 компаній.
14:03
Територією Рожищенської громади курсує громадський транспорт за маршрутами «Рожище – Луцьк», «Луцьк – Боровичі», «Луцьк – Рожище – Духче».
14:03
Під час заходів контролю в пунктах пропуску на західних та південних ділянках кордону військовослужбовці ДПСУ виявили п’ять осіб призовного віку, які намагалися покинути нашу країну всупереч оголошенню президентом України воєнного стану.
14:03
Центр протидії дезінформації при РНБО України спростовує той факт, що біженці зі східної частини України ведуть себе на заході, як на курорті.
13:03
За останні дні волонтери допомогли Волинському обласному перинатальному центру зібрати запас необхідних матеріалів, проте ще є потреба у медикаментах
13:03
Пропагандистська машина окупантів «розганяє» фейк про те, що західні партнери налякалися та кинули Україну напризволяще.
13:03
Укрзалізниця розширює мережу складів для прийому гуманітарної допомоги.
12:03
Національний банк України закликав відключити від найбільших у світі торговельно-інформаційних платформ Bloomberg та Refinitiv (раніше – Reuters) російські та білоруські фінансові установи.
25/04/2024 Середа
24.04.2024