Архів новин за 26 Березня 2022

23:03
Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій щодо війни Росії проти України. Новина оновлюється зазначеним часом.
23:03
Уряд схвалив постанову, що дозволить українцям через «Дію» надіслати повідомлення й зафіксувати факт пошкоджень майна внаслідок дій російських окупантів.
22:03
Ціни на пальне на АЗС зменшилися на 5-10 гривень після ухвалених раніше податкових змін, тепер уряд обмежив ціну на преміальне пальне, аби не допустити зловживань
18:03
Оперативники 7 прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України викрили чотирьох громадян України, які намагались перетнути польський кордон, пред’явивши підроблені документи.
16:03
За статус української як єдиної державної мови виступають 83% громадян в усіх регіонах України, усіх вікових та мовних групах (у тому числі більшість російськомовних громадян).
16:03
Юридична особа чи фізична особа – підприємець може самостійно обрати спрощену систему оподаткування, якщо така особа відповідає вимогам, та реєструється платником єдиного податку у визначеному порядку.
15:03
Представники Сарненської районної військової адміністрації спільно зі спеціалістами Держпродспоживслужби, нацполіції, Сарненської ДПІ ГУ ДПС у
15:03
Відтепер у водіїв в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння вилучатимуть транспортні засоби на потреби Збройних сил України та інших збройних формувань.
14:03
У стінах Волинського національного університету виготовляють ліки
14:03
Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Ратнівський аграрій» реалізує насіння сої не ГМО
13:03
Кабмін скасував запроваджену на початку місяця заборону експорту азотних мінеральних та хімічних добрив, натомість встановив квоту на вивіз цієї продукції.
12:03
Поступово відновлюється курсування автобусів з автовокзалу у Вараші.
11:03
За інформацією Інституту рибного господарства НААН на сьогодні існує висока вірогідність затримки нерестової активності у ранньо- та середньонерестуючих видів риб.
10:03
Асоціація «ОТГ Рівненщини» допомагає постраждалим від війни.
10:03
Укрзалізниця оприлюднила графік евакуаційних потягів на 26 березня.
09:03
Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зустрівся з бізнесом Рівненщини. Керівник області подякував за допомогу і співпрацю, а також розповів про механізми підтримки бізнесу від держави у воєнний час.
09:03
Пропонуємо переглянути актуальний курс валют на 26 березня.
03:03
Українці, які втратили дохід внаслідок проведення бойових дій, продовжують отримувати державну допомогу.
02:03
Уряд розпочав виплату пенсій за квітень, першими їх отримають пенсіонери Чернігівської та Луганської областей.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024