Архів новин за 05 Травня 2022

23:05
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
23:05
Війна в Україні не сходить із перших сторінок світових ЗМІ, а головними темами є пропозиція низки нових жорстких санкцій проти Росії та бажання Єврокомісії заморозити імпорт російської нафти до кінця року
22:05
Дві данські газети в національне свято організували звернення Зеленського до данців
18:05
У воєнний час співпраця українських митників із закордонними колегами лише посилюється.
17:05
Товариство з обмеженою відповідальністю «Варно» у довоєнний час працювало у місті Краматорськ і займалось пошиттям одягу.
17:05
Ресторани мережі McDonald’s, які припинили працювати в усій Україні з першого дня війни, не працюватимуть до завершення бойових дій.
17:05
Фахівці АТ «Волиньгаз» за чотири місяці цього року замінили понад дві тисячі побутових лічильників газу, які визнані непридатними для подальшої експлуатації та не підлягають ремонту.
16:05
З перших днів війни у Городищенській громаді функціонує свій кулінарний «фронт».
16:05
Перед МАПП «Ягодин-Дорогуськ» накопичуються черги з вантажівок, що перевозять у Європу товари українських виробників.
16:05
На початку травня відкрили перший супермаркет SPAR під час війни. В адміністрації мережі вірять, що їхні дії надихнуть багатьох підприємців знову інвестувати і розвивати економіку України. Магазин працює за системою франчайзингу.
15:05
Прокуратура Волині повернула у користування державного підприємства понад 5 тисяч гектарів земель вартістю 1,2 мільярда гривень.
15:05
На Дубенщині власників офісних чи складських приміщень, які готові прийняти в себе релоковані підприємства, просять відгукнутися.
14:05
Новий відділ селищної ради для підтримки комунального господарства створили на позачерговій сесії, яка відбулася під головуванням Сергія Карпука
13:05
МОЗ спрощує процедуру формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність (МВТН) для українців, які через російську військову агресію були змушені виїхати до сусідніх країн
13:05
Волинський рибоохоронний патруль продовжує активну рибоохоронну роботу на водоймах Волині. У період з 25 квітня по 1 травня волинські рибоохоронці викрили 29 порушень Правил рибальства.
12:05
Відділ ЦНАП Вишнівської сільської ради розпочав приймання документів на оформлення паспортів громадян України у формі ID - картки та паспортів громадян України для виїзду за кордон.
12:05
Поки на фронті Збройні сили України нещадно нищать ворожі російські війська, для тилу темою номер два (звісно, після допомоги військовим) залишається посівна кампанія
11:05
Підприємство «Арт Вуд Паркет» релокувалося в Костопільську тергромаду. Спеціалізація компанії – виробництво високоякісного натурального паркету різних видів. Потужності - 10 тисяч кв. в місяць.
11:05
Керівник Нововолинського відділення поліції Олег Бончак застерігає мешканців Нововолинської громади про нові випадки шахрайства
28/03/2024 Четвер
28.03.2024