На Волинь прийшов новий інвестор-аграрій

22 Жовтня 2018, 13:36
2367

Інвестор з Рівненщини – Петро Троцький, має намір вкласти кошти у розвиток поліських регіонів Волині.

Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко організував робочу поїздку у Маневицький, Камінь-Каширський та Любешівський райони з метою залучення облогуючих земель у сільськогосподарське виробництво.

Інвестор зацікавлений в оренді земель поліських територій для вирощування сільсьгосподарських культур, – повідомляє департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Петро Троцький довгий період часу вивчав специфіку господарювання на поліських територіях та має відповідний досвід. Зокрема, в Зарічненському районі Рівненщини агропідприємство дало «нове життя» поліським землям, відновили меліоративні канали, наповнюють місцеві бюджети, справно розраховуються з пайовиками та беруть участь у соціальному житті територій.

Планують укладати соціальні договори з сільськими головами та старостами, згідно яких щороку підприємство буде спрямовувати від 50 до 100 тисяч гривень на соціальні потреби місцевих жителів.

Вислухавши потенційного інвестора, Андрій Линдюк на карті району продемонстрував вільні для оренди земельні ділянки.

Андрій Линдюк демонструє вільні для оренди земельні ділянки району
Андрій Линдюк демонструє вільні для оренди земельні ділянки району

Наприкінці робочої зустрічі обидві сторони висловили зацікавленість у подальшій співпраці та домовилися про наступну зустріч, під час якої узгодять юридичні питання щоб приступити до освоєння територій.

Під час зустрічи з керівництвом Маневицького району
Під час зустрічи з керівництвом Маневицького району

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024