У Луцьку діяла нелегальна заправка, на якій вилучили понад 3 тисячі літрів скрапленого газу

26 Жовтня 2018, 13:47
Заправка 1312
Заправка

У Луцьку податкова міліція спільно з прокуратурою Волині припинили діяльність незаконної заправки скрапленого газу.

Незаконний бізнес з реалізації скрапленого газу викрили в рамках проведення операції «Акциз-2018», — повідомили у прес-службі волинського управління ДФС.

Зокрема, під час досудового розслідування у кримінальному провадженні встановили, що житель Луцька на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією газоподібного палива-пропану невідомого походження. Вказана АГЗС діяла без будь-яких дозвільних документів.

Відтак, на території, де здійснювалась нелегальна діяльність, правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили понад 3 000 літрів скрапленого газу та обладнання для його розливу, зокрема паливно-роздавальний модуль, цистерни. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 150 тис. грн. На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

До слова, з початку року викрито та припинено діяльність 9 незаконних АЗС та АГЗС, з незаконного обігу вилучено понад 60 000 літрів пального.

Читайте також: «Луцькводоканал» укотре підтвердив неспроможність оплачувати спожиту електроенергію, — «Волиньобленерго»

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024