Всесвітньовідомий піцайола планує відкрити власний заклад у Києві
На офіційну презентацію нового ресторану MOJO запросили спеціального гостя - Чемпіона Італії та України, а цього року срібного призера Чемпіонату світу з приготування піци Андрія Злотка, який народився в Іваничах.
Урочисте відкриття сімейного ресторану відбулосяна минулих вихідних, - розповідає Таблоїд Волині.
У ці дні Андрій власноруч готував свою фірмову піцу, а також виносив її у зал. А ще до відкриття закладу Роман Хорзов запросив його розробити унікальну рецептуру піци у MOJO.
Читайте також: Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб
До Луцька відомий піцайола привіз кубок Чемпіонату світу, на якому виборов кілька відзнак - друге місце по швидкості і друге місце між країнами для України.
Як поділився чемпіон Італії та України з піци, вже зовсім скоро він відкриває власний заклад Mastro Pizza в Києві.
Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого. Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.
А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви.
Читайте також: Волинянин Андрій Злотко виборов призове місце на чемпіонаті піци в Італії
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром