Всесвітньовідомий піцайола планує відкрити власний заклад у Києві

30 Жовтня 2018, 10:18
Андрій Злотко готував піцу у луцькому ресторані 2474
Андрій Злотко готував піцу у луцькому ресторані

На офіційну презентацію нового ресторану MOJO запросили спеціального гостя - Чемпіона Італії та України, а цього року срібного призера Чемпіонату світу з приготування піци Андрія Злотка, який народився в Іваничах.

Урочисте відкриття сімейного ресторану відбулосяна минулих вихідних, - розповідає Таблоїд Волині.

У ці дні Андрій власноруч готував свою фірмову піцу, а також виносив її у зал. А ще до відкриття закладу Роман Хорзов запросив його розробити унікальну рецептуру піци у MOJO.

Читайте також: Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб

До Луцька відомий піцайола привіз кубок Чемпіонату світу, на якому виборов кілька відзнак - друге місце по швидкості і друге місце між країнами для України.

Як поділився чемпіон Італії та України з піци, вже зовсім скоро він відкриває власний заклад Mastro Pizza в Києві.

Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого. Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.

А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви.

Читайте також: Волинянин Андрій Злотко виборов призове місце на чемпіонаті піци в Італії







 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024