У Ковелі затвердили Програму використання коштів депутатського фонду

31 Жовтня 2018, 12:32
778

Рішенням Ковельської міської ради затверджена Програма формування та використання коштів депутатського фонду на 2019 – 2021 роки. Її розробник – депутат Вадим Клімук.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Депутатський фонд – це гроші бюджету Ковеля, які спрямовуються на виконання звернень обранців громади та доручень виборців для розв`язання життєво важливих проблем міста.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми – 3 мільйони 240 тисяч гривень: в рік – 1 мільйон 80 тисяч (із розрахунку 30 тисяч гривень на кожного депутата).

Кошти депутатського фонду можуть бути використані на: 

  •  проведення робіт з капітального ремонту житлових будинків, ремонт покрівель, стінових огороджень, конструктивних елементів та під’їздів житлових будинків, а також елементів благоустрою, заміна інженерних комунікацій, придбання матеріалів для ремонту житлового фонду;
  • надання матеріальної допомоги виборцям;
  • улаштування дитячих та спортивних майданчиків; 
  • благоустрій парків, скверів, ремонт доріг, тротуарів, обрізка дерев, озеленення, освітлення вулиць та під’їздів; 
  • проведення в бюджетних установах міста поточних та капітальних ремонтів приміщень та покрівель, придбання меблів, матеріалів для ремонту, придбання інвентарю, покращення матеріально-технічної бази.

Завдання та заходи на кожен рік формуються на підставі звернень мешканців міста та бюджетних установ до депутатів міської ради.  Визначено порядок використання коштів депутатського фонду. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024