Дари лісу поповнили бюджет Камінь-Каширського району

01 Листопада 2018, 11:00
Дари лісу поповнили бюджет Камінь-Каширського району 1259
Дари лісу поповнили бюджет Камінь-Каширського району

Протягом періоду заготівлі у 2018 році за спецвикористання лісових ресурсів сплатили збору в сумі 308,6 тисяч гривень.

Повідомляє прес-служба Камінь-Каширської РДА.

Про надходження коштів від заготівлі другорядних лісових матеріалів розповіли начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук і начальник Камінь-Каширської державної податкової інспекції Ратнівського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Наталія Божко на апаратній нараді райдержадміністрації.

За їх словами, на території Камінь-Каширського району цьогоріч заготовили 203 тонни чорниці, 1 тонну – грибів лисичок, 11,95 тонни – лікарсько-технічної сировини, 10 тонн – брусниці. Заготівлю здійснювали 11 суб’єктів господарювання, у тому числі 8 – фізичних осіб, 3 – юридичних. Збору сплачено в сумі 308,6 тисяч гривень.

Найбільше сплачено в місцеві бюджети Бузаківської, Мельнико-Мостищенської, Нуйнівської, Воєгощанської, Видричівської, Стобихівської, Видертської та Сошичненської сільських рад. Не надходило коштів від заготівлі другорядних лісових ресурсів у бюджети Ворокомлівської, Піщанської, Верхівської та Великообзирської сільських рад.

Читайте також:  Камінь-Каширська лісова охорона допомагає рятувальникам гасити пожежі на торфовищах

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024