У Луцьку планують відкрити офіс міжнародної ІТ-компанії

01 Листопада 2018, 10:55
1449 Джерело: Твоє Місто

У Луцьку відкриють офіс міжнародної ІТ-компанії Astound Commerce, яка є лідером з розробки проектів електронної комерції.

1 листопада ця локація стане п’ятим таким центром в Україні, — повідомляє Astound Commerce.

Наразі Astound Commerce представлена у дев’яти країнах світу як представницькими офісами, так і центрами розробки. З 2006 року компанія інвестує в український ринок. Територіально найбільші офіси Astound в Україні зосереджені у Вінниці, Ужгороді, Чернігові та Києві, а кількість спеціалістів сягає понад 900 експертів. 

«Ми єдині, хто володіє унікальною експертизою в сфері електронної комерції, а наші спеціалісти створюють рішення для брендів зі світовим ім’ям та глобальним покриттям. Сьогодні Astound активно зростає і шукає нові можливості для розвитку в Україні. Тож ми прийняли стратегічне рішення про відкриття ще одного офісу в одній із західноукраїнських локацій та пошуку команди ІТ-фахівців, які стануть частиною міжнародного e-commerce гравця», — зауважила генеральний директор Astound Commerce в Україні Дар’я Горніцька.

У рамках реалізації цього плану 22-23 листопада Astound Commerce проводить дводенну подію E-commerce Fusion Meetup та запрошує усіх, хто цікавиться технологіями і шукає нові професійні можливості, приєднатися до найбільшої ІТ-події в Луцьку.

Компанія Astound Commerce обрала Луцьк для проведення спеціалізованої подї E-commerce Fusion Meetup 22-23 листопада, щоб представити власну ІТ-експертизу та плани розвитку в рамках зустрічі.

Захід поєднує вісім тематичних виступів експертів компанії, які презентуватимуть практичний підхід Astound до організації розробки рішень для міжнародних замовників. 

Серед ключових тем мітапу:тренди та тенденції розвитку міжнародного e-commerce ринку, тонкощі Web-розробки, етапи правильної Frontend-development, основи інженерного дизайну, технічні вимоги бізнес-аналітики в ІТ, ключові пастки в тестуванні програмного забезпечення та ще багато іншого.

Подія E-commerce Fusion Meetup покликана зібрати фахівців рівня Middle+ та вище, які спеціалізуються на Web-, Java-, PHP, JavaScript, Magento, Salesforce, Frontend-розробці, UX, UI та
Visual дизайні, QA та бізнес-аналітиці і розглядають нові можливості професійного розвитку.

Відвідувачі безкоштовного мітапу матимуть нагоду не лише отримати унікальний практичний контент, але й розглянути відкриті позиції та приєднатися до команди лідера електронної комерції. Також на всіх активних учасників заходу чекають конкурси з цінними призами та сувенірами на згадку.

Детальніше про E-commerce Fusion Meetup на сторінці компанії у мережі facebook: https://astnd.co/lsk.

Реєстрація на подію триває до 15 листопада 2018 року включно: https://astnd.co/2Cs7BlO.

Участь у E-commerce Fusion Meetup в Луцьку є безкоштовною для зареєстрованих учасників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП-бармени Луцька дегустували віскі відомої компанії


Довідково: Astound Commerce - глобальна агенція цифрової комерції, яка забезпечує повний цикл послуг: від планування, дизайну, розробки та підтримки рішення до його просування й операційної аналітики. Серед клієнтів компанії adidas, L’Oréal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та багато інших всесвітньо відомих брендів, для яких команда Astound Commerce успішно запустила понад 1000 проектів електронної комерції. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та наразі нараховує сім центрів розробки по всьому світу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024