На Ківерцівщині працює рекреаційний пункт «Пролісок»

01 Листопада 2018, 17:00
На Ківерцівщині працює рекреаційний пункт «Пролісок» 1283
На Ківерцівщині працює рекреаційний пункт «Пролісок»

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко відвідав рекреаційний пункт «Пролісок» державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».

Про це повідомляється на сторінці голови Волинської ОДА у Фейсбук.

Візит відбувся 31 жовтня.

Зона відпочинку запрацювала два роки тому та розташована на трасі Луцьк – Маневичі над самою дорогою. Поряд – парковка для машин. Всі будівлі зроблені з дерев’яного бруса, сучасні і добротні. Наразі рекреаційний пункт є одним із найкращих та найсучасніших на Волині. Для комфортного відпочинку поставлено просторі дерев`яні бесідки на різну кількість людей. Поруч відведено спеціальне місце для розведення багаття, смаження шашликів. Для розваги дорослих і для дітвори є гойдалки, ігровий майданчик із пісочницями та гірками.

На території «Проліска» працює заклад торгівлі «Лісовичок», де бажаючі можуть придбати та скуштувати продукцію, яку виробляють у консервних

цехах лісогосподарських підприємств. Асортимент товарів продукції власного виробництва – надзвичайно широкий. Це березовий сік, протерті із цукром ягоди, варення, квашені та консервовані помідори та огірки, вирощені у теплицях підприємств, компоти, меди із власних пасік та багато іншого.

Олександр Ілліч зауважив, що на трасах поблизу Волині є багато відпочинкових комплексів, проте ті, якими опікуються лісівники, найсучасніші.

«Це одна з перших радісних поїздок в район. Як правило, хтось щось просить, на щось жаліється, якісь проблеми. Але сьогодні я побачив чудові позитивні приклади того, яким життям живе волинська громада», – резюмував робочий візит у Ківерцівський район Олександр Савченко.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024