У Ковелі за 500 тисяч гривень облаштували місце для оформлення біометричних документів

01 Листопада 2018, 16:34
У Ковелі за 500 тисяч гривень облаштували місце для оформлення біометричних документів 1674
У Ковелі за 500 тисяч гривень облаштували місце для оформлення біометричних документів

У Центрі надання адміністративних послуг можна оформити біометричні документи.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Впродовж місяця у Центрі надання адміністративних послуг приймають документи для оформлення паспортів на виїзд за кордон та громадянина України у формі ID-картки. Необхідне обладнання було придбане за кошти міського бюджету та облаштоване спеціальне приміщення. На ці потреби було спрямовано 500 тисяч гривень.

«У подальшому планують закупити обладнання ще для одного робочого місця. На це уже передбачені кошти у місцевому бюджеті», – повідомила керівник ЦНАПу Ольга Чайка.

30 жовтня до структурного підрозділу з робочим візитом завітали представники управління державної міграційної служби у Волинській області: перший заступник начальника Олександр Пахолок і головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Наталія Левчук.

Фахівці ЦНАПу розповіли, що попит на паспорти є чималий. Для реєстрації бажаючих використовують лише електронну чергу. Таким чином повністю виключають людський фактор. Майже за місяць прийнято понад двісті пакетів документів та уже видано перші паспорти. Раніше міським мешканцям потрібно було докласти неабияких зусиль, аби отримати ці документи. Тепер усе значно простіше.

Заступник начальника Центру надання адміністративних послуг Ірина Шайнюк каже, що уже не раз чула схвальні відгуки від ковельчан з приводу нововведень. Про це свідчать й записи відвідувачів у книзі скарг та пропозицій.  

Після того, як фахівці з Луцька ознайомились з діяльністю ЦНАПу, відбулася нарада за участю заступника міського голови Ігоря Прокопіва, де обговорили ряд робочих питань.

Читайте також: У Ковельському ЦНАПі запрацювала станція з виготовлення біометричних паспортів

 





Коментарі
02 Листопада 2018, 15:34
яка адреса???
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024