На Profit Day у Луцьку «Богдан Моторс» запрошував на роботу

01 Листопада 2018, 13:48
На Profit Day у Луцьку «Богдан Моторс» запрошував на роботу 2332
На Profit Day у Луцьку «Богдан Моторс» запрошував на роботу

У приміщенні Палацу учнівської молоді міста Луцька відбувся захід під назвою Profit Day – Твій день кар’єри, участь у якому взяли роботодавці підприємств Волинської області.

Захід відбувся 25 жовтня.

Представники ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» також прийшли розповісти про актуальні вакансії на заводі. Серед присутніх переважали молоді люди, учні та студенти різних факультетів та спеціальностей, які вже знаходяться у пошуках роботи.

Спеціалісти «Богдан Моторс» охоче відповідали на запитання молоді про відкриті вакансії, обов’язки та умови праці, розказували про можливості для навчання працівників без досвіду роботи, а саме здобуття спеціальності безпосередньо на заводі. 

На даний час ДП «Автоскладальний завод №1» запрошує на роботу інженерів-технологів, інженерів-конструкторів, інженерів-випробовувачів, інженерів-програмістів, слюсарів з механоскладальних робіт, різальників на пилах, ножівках та верстатах, електрозварників на автоматичних та напівавтоматичних машинах бухгалтерів, товарознавців, та ін.

За детальною інформацією просимо звертатися у відділ управління справами та персоналом заводу за телефоном: +38( 0332) 78-50-13

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024