У Ковелі врегульовали ситуацію з призначенням субсидій

02 Листопада 2018, 11:40
Ковельське управління соціального захисту 878
Ковельське управління соціального захисту

В управлінні соціального захисту населення були стурбовані тією ситуацією, яка склалась з призначенням субсидій.

Адже до п’ятниці, 26 жовтня, не було необхідного програмного забезпечення, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Отримавши його, працівники установи знову забили на сполох, адже воно не відповідало усім необхідним критеріям і не дозволяло вчасно нарахувати субсидії. Як розповідає начальник управління Софія Сагаль, у нашому місті вдалось розв’язати цю проблему, хоча в багатьох регіонах держави ще поки питання неврегульоване.

Софія Сагаль
Софія Сагаль

 

Вона зазначає, що до 30 жовтня у них було побоювання з цього приводу, яке більшою мірою стосувалось технічних моментів. На щастя, спеціаліст управління зробив усе можливе і на сьогодні необхідний перерахунок здійснено. І уже в листопаді п’ять з половиною тисяч ковельчан скористаються своїм законним правом і отримають допомогу від держави.

Впродовж жовтня у центрі надання адміністративних послуг було прийнято понад дві тисячі заяв і декларацій на отримання субсидій. Вони теж не розглядались з цієї ж причини – не було необхідного програмного забезпечення.

Начальник відділу з призначення соціальних допомог Тетяна Остапчук говорить, що в листопаді всі справи опрацюють і в грудні люди матимуть результат. Тетяна Богданівна запевнила, що її колеги працюватимуть, якщо буде необхідність, і в позаробочий час.

«Надзвичайно радісно, що нам вдалось справитись з цим завданням, адже за нами стоять люди, яким сьогодні – досить непросто. Не хотілося б, щоб вони переживали чергові стреси із-за цифр у своїх платіжках. Тож і своє професійне свято - День працівника соціальної сфери тепер ми зустрічатимемо з хорошим настроєм. Щиро дякую своєму колективу за роботу, професіоналізм, розуміння. Ми не підвели своїх ковельчан. А це - найважливіше», – зазначила Софія Сагаль.

Читайте також: У Ковелі складається надзвичайна ситуація із субсидіями, – Софія Сагаль

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024