Компанія Modern-Expo Group облаштувала магазин мережі Zippy у Португалії

03 Листопада 2018, 14:41
1328

У португальському місті Коїмбра відбулося офіційне відкриття чергового магазину мережі Zippy, однієї з торгових марок транснаціональної корпорації з португальським корінням SONAE GROUP.

Міжнародний холдинг Modern-Expo Group розробив та надав комплексні ритейл-рішення для цього проекту.

Zippy спеціалізується на одязі та аксесуарах для найменших модників та модниць. Бренд відомий своїми якісними товарами для догляду за дітьми, меблями та іграшками за дуже доступними цінами. Стратегія Zippy - це розширення своєї присутності, як на національній території, так і у світі. Сьогодні бренд представлений у 20 країнах та має понад 100 магазинів, 40 з яких - у Португалії. 

У Коїмбрі це вже другий магазин Zippy. На торговій площі у 317 м2 пропонується широкий асортимент товарів для дітей від 0 до 14 років. Та це ще не все! Головною особливістю нового магазину став інтерактивний сенсорний екран з функцією «In Store Sales». Ця новинка дозволяє будь-якому клієнту переглянути більш ніж 4 тисячі товарів та без проблем замовити ті, що наразі недоступні.


 

Для нового магазину компанія Modern-Expo Group успішно розробила та надала необхідне торговельне обладнання. Усі індивідуальні потреби та очікування були професійно реалізовані. Modern-Expo Group також забезпечила відмінну сервісну підтримку та доставку обладнання.

Як результат - маємо сучасний комфортний магазин, надійне партнерство двох міжнародних ритейлерів та нові амбітні проекти у найближчих планах.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024