У двох селах Горохівського району почали реконструювати приміщення під амбулаторії

04 Листопада 2018, 11:45
Реконструкція приміщень стартувала 1010
Реконструкція приміщень стартувала

У селах Скобелка та Лобачівка «дали добро» на реконструкцію приміщень під амбулаторії, тож там активно тривають роботи.

Про хід реконструкцій стало відомо 1 листопада під час зустрічі голови райдержадміністрації Юлії Гринчук з консультанткою з управління субпроектом Світового банку у Волинській області Марією Адамчук, інформують на сайті райдержадміністрації.

За словами Марії Адамчук, цей проект – один із найбільших інвестиційних проектів на Волині:

 «Проект Світового банку спрямований на зниження рівня серцево-судинних захворювань. Адже саме ці патології є найпоширенішими серед населення. Варто зауважити, що даний проект є одним із найбільших інвестиційних проектів, що реалізуються на Волині», - зауважила Марія Адамчук.

 Учасники зустрічі обговорили поточний стан упровадження заходів субпроекту та зосередилися на тих проблемах, що найбільше виникають у напрямку капітального ремонту та реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

За словами голови райдержадміністрації, об’єктів першої та другої фази ремонту та реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики сімейної медицини в районі чотири: це у селах Скобелка, Журавники, Печихвости та Лобачівка.

Всі вони перебувають на різних етапах підготовки проектно-кошторисної документації. У Скобелці та Лобачівці проектно-кошторисну документацію вже затвердили, отримали дозвіл на початок будівельно-монтажних робіт, які вже проводять.

У Печихвостах та Журавниках проектно-кошторисну документацію також зробили, передали документи на отримання дозволу на початок проведення будівельно-монтажних робіт.

Фото зі сторінки Марії Адамчук у Facebook:

Марія Адамчук
Марія Адамчук

Реконструюють такі приміщення
Реконструюють такі приміщення

Роботи вже тривають
Роботи вже тривають

Зустріч у Юлії Гринчук. Фото з сайту Горохівської райдержадміністрації
Зустріч у Юлії Гринчук. Фото з сайту Горохівської райдержадміністрації

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024