Савченко налагоджує зв`язки з Австрією

05 Листопада 2018, 16:45
Олександр Савченко та Альфред Праус 1799
Олександр Савченко та Альфред Праус

Олександр Савченко підтримує співпрацю Волині з Українсько-Австрійською Асоціацією

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зустрівся з Президентом Українсько-Австрійської Асоціації Альфредом Праусом.

Місією Асоціації є зміцнення суспільних зв`язків між двома державами. Окрім того, вона розвиває ініціативи та проекти у соціальних, культурних, громадянських та бізнес сферах. Президент Асоціації має видатну міжнародну кар`єру в сфері управління високого рівня в австрійських промислових та інженерних групах, таких як RHI та Waagner-Biro.

Так, під час зустрічі Олександр Савченко та Альфред Праус обговорили потенційні напрямки співпраці Волині та Асоціації.

«Я вже веду переговори з директором управління лісового та мисливського господарства області. Наш концерн готовий співпрацювати. Всіх деталей поки не можу розповісти, але ваше виробництво повинно бути на належному рівні», – розповів іноземний гість.

До слова, Альфред Праус у якості спікера взяв участь у міжнародному інвестиційному бізнес-форумі «Волинь-Інвест 2018», який відбувся 21 вересня у Луцьку.

«Наші бізнесмени самодостатні, вони вже давно співпрацюють з Європою. Проте, завжди потрібно розвиватися та підніматися на новий рівень. За три місяці ми вже розробили загальний план логістичного центру у Ковелі, який допоможе і у співпраці з Австрією», – зауважив Олександр Савченко.

Довідково:

За результатами роботи суб`єктів господарської діяльності Волині з підприємствами Республіки Австрія за період січень-серпень 2018 року двосторонній товарообіг склав 15 млн. дол. США.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024