У Поромівській ОТГ триває робота над розробкою стратегії розвитку громади

06 Листопада 2018, 16:10
У Поромівській ОТГ триває робота над розробкою стратегії розвитку громади 1066
У Поромівській ОТГ триває робота над розробкою стратегії розвитку громади

У Поромівській об’єднаній територіальній громаді відбулося друге засідання стратегічного комітету, який працює над стратегією розвитку громади.

Про це йдеться на офіційному сайті Поромівської ОТГ.

Під час нещодавньої роботи комутету обговорили наступні кроки для написання стратегії розвитку ОТГ.

Директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анаторій Пархом’юк, зауважив що написання стратегії є дуже важливою справою для кожної громади, адже стратегія – це своєрідне бачення громади у майбутнього.


Спеціаліст із залучення інвестицій Поромівської ОТГ Василь Приходько розповів про опитування мешканців громади та місцевих підприємців і соціально-економічний аналіз.

Радник з регіонального розвитку Волинського ЦРМ Петро Хоцалюк наголосив на важливості розробки стратегії громади, у громаді мають визначитися із власним стратегічним баченням та стратегічними цілями розвитку ОТГ.

Радник з комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич окреслила, які можливості відкриваються перед громадою завдяки співпраці із громадськими організаціями, а радник з місцевих фінансів Волинського ЦРМС Анатолій Матвіюк поспілкувався із профільними спеціалістами про наповнення бюджету громади.

Очікується, що стратегія розвитку буде затверджена на наступні 7 років.

Читайте також: У Поромівській громаді поряд з національним стягом підняли червоно-чорний прапор



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024