Компанія WOG стала найкращою серед енергетичних гігантів Європи

06 Листопада 2018, 14:50
6551

Головну нагороду щорічної престижної премії Real Innovation Award за рішенням журі отримала Компанія WOG.

1 листопада в Великобританії оголосили переможців міжнародної премії Real Innovation Award 2018. У їх число ввійшла єдина українська компанія - WOG.

У своїй категорії вона обійшла транснаціональних гігантів Enel, Bauer, Nintendo, Benivo.

А за результатами відкритого голосування Компанія WOG виборола друге місце, поступившись Італійському енергетичному гігіанту ENEL.

«Розцінюю цю нагороду і для себе і для своїх колишніх колег (Денис Кудін, Михайло Романів, Ткаченко Віталій, Ольга Капустіна, Агнеса Монашко, Оксана Волинець, Максим П’ятаков, Ірина Хорунжикевич, Олег Кушіль, Олена Артазей, Влад Войтенко, Валентин Цьось, Олександра Даниленко та весь багатотисячний колектив) квітенсенцією, прекрасним підсумком та міжнародним визнанням результатів нашої роботи за останні декілька років», – написав Сергій Корецький на своїй сторінці у Фейсбук.

Ініціатор премії Real Innovation Award - міжнародна бізнес-школа London Business School, визнана кращою в Європі. Переможці конкурсу визначаються в шести категоріях двома голосуваннями: People Choice Award - відкрите голосування на сайті London Business School, а також The Judge's Choice - суддівське експертне голосування.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024