Закрили справу про банкрутство луцького хлібокомбінату

08 Листопада 2018, 16:37
Закрили справу про банкрутство луцького хлібокомбінату 921
Закрили справу про банкрутство луцького хлібокомбінату

Провадження у справі про банкрутство державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» закрили.

Так, встановлено, що у 2015 році за зверненням одного з волинських сільськогосподарських приватних підприємств господарський суд області порушив справу про банкрутство цього державного підприємства. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Ухвалою господарського суду від 10 квітня 2017 року, залишеною без змін постановою Рівненського апеляційного господарського суду від 26 червня 2017 року, державне підприємство визнали банкрутом, введено процедуру розпорядження державним майном.

Постановою Вищого господарського суду України від 31 жовтня 2017 року вказані рішення судів скасовано, справу передано на новий розгляд до господарського суду Волинської області.

Під час розгляду справи судом витребувано додаткові документи із Міністерства аграрної політики та продовольства України, які засвідчили факт включення майна державного підприємства в перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

Отож, таким чином упереджено вибуття із державної власності майна, що має стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

Ухвалою господарського суду від 7 листопада 2018 року провадження у справі про банкрутство державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» закрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землю на території Баківцівської сільсьради відстояли від рейдерства

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024