На хабарі «погорів» прикордонник з відділу прикордонної служби «Амбуків»

10 Листопада 2018, 16:07
На Волині на хабарі «погорів» прикордонник з відділу прикордонної служби «Амбуків» 1020
На Волині на хабарі «погорів» прикордонник з відділу прикордонної служби «Амбуків»

На Волині правоохоронці в момент одержання неправомірної вигоди обсягом 350 доларів затримали дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону. 

Операція проводилась за сприяння керівництва Львівського прикордонного загону та власної безпеки Державної прикордонної служби України, - повідомляє прес-служба прокуратури області у Faceboook.

В таку суму прикордонник оцінив незаконне переміщення через державний кордон 10 коробів тютюнових виробів поза визначеними пунктами пропуску через так звану лінію зеленого коридору.

Проводяться невідкладні слідчі дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, з 1 жовтня 2018 року в зв’язку з реорганізацією підрозділів Державної прикордонної служби України відбулося відкриття відділу прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону, який охороняє державний кордон України з Республікою Польща на території Володимир-Волинського та Іваничівського районів Волинської області.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024