У прокуратурі Володимира-Волинського є кілька вакантних посад

11 Листопада 2018, 12:00
У прокуратурі волинського міста є кілька вакантних посад 1298
У прокуратурі волинського міста є кілька вакантних посад

У прокуратурі міста Володимира-Волинського наразі є 6 вакантних посад.

Про це стало відомо 9 листопада під час сесії Володимир-Волинської міської ради, де відбувся звіт очільниці місцевої прокуратури Віталії Книш, - інформує БУГ.

Головний прокурор міста і району зазначила, що є тенденція зменшення вчинення тяжких злочинів, їх все більше розкривають. Однак частішими стали пограбування квартир та шахрайства через Інтернет.

«Ми не розуміємо, як так трапляється, що люди надсилають великі суми невідомим особам задля купівлі будь-чого. Нами і поліцією проведено профілактичні роботи, в ЗМІ часто повідомляють про випадки, але таких заяв стає дедалі більше», – зазначила Книш.

Керівник зазначила, що такі злочини розслідує кіберполіція, і статистика розкриття є невтішною. Також Віталія Книш зауважила, що швидшому розкриттю злочинів допомагають камери відеоспостереження, і додала про необхідність збільшення їх кількості у місті.

Після виступу Віталії Книш, депутати поставили чимало запитань. Зокрема Ярослав Жук уточнював функції прокуратури та їх виконання.

Депутат Василь Сусік розпитував за провадження по цукровому заводу та щодо частини білощебеневої дороги. По обох зауваженнях працювали правоохоронців, і, як сказала Книш, по ремонту дороги збитки були відшкодовані.

Тут же Ярослав Жук повідомив, що йому не подобається те, як працює прокуратура у Володимирі-Волинському, та наголосив, що вивчав роботу прокурорів в Нововолинську та інших містах. Депутат порекомендував місцевим прокурорам перейняти досвід колег. Віталія Книш додала, що зазначена Нововолинська прокуратура є структурним підрозділом Володимир-Волинської.

Загалом,як повідомила керівниця прокуратури, на Володимир-Волинський, Іваничівський, Турійський, Локачинський та міста Володимир-Волинський і Нововолинськ нараховується 20 оперативних працівників. На один Володимир-Волинський – 4 працівника. Очільниця Володимир-Волинської прокуратури додала, що наразі є вакантними шість посад. 

Читайте також: Для виплати зарплат освітянам та медикам Володимира не вистачає коштів

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024