«Фільм розкішний і рідний для нечуючих людей», – глядачі про стрічку «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ»

11 Листопада 2018, 15:00
Головна героїня з дивним ім'ям Квітка 4277
Головна героїня з дивним ім'ям Квітка

Кінотеатр «Адреналін Сіті» запросив людей, які не чують, безкоштовно насолодитися романтичною комедією «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ».

Сеанс, що відбувся 10 листопада, за 100 хвилин своєї тривалості встиг викликати бурю емоцій у публіки

«DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ» мені справді дуже сподобався. Смішна, але водночас зворушлива комедія. Я навіть трохи сплакнула. Дуже вдячна за цей показ для нас, людей, які не чують. Цей фільм красиво продемонстрував, що навіть люди із вадами слуху, такі, як головна героїня Квітка, здатні повноцінно жити і кохати», – поділилась своїми враженнями одна з присутніх глядачок Ольга Федина, яка хоча й погано чує, проте може говорити.

Ольга Федина – одна з глядачок
Ольга Федина – одна з глядачок

Поспілкуватися із людьми, які не чують, допомогла привітна та комунікабельна жінка-сурдоперекладач Любов Гнідець, директор будинку культури товариства глухих. 

«Мурашки бігали по шкірі. Присутні і плакали, і сміялися. Фільм розкішний і рідний для нечуючих людей. Адже головна героїня теж має подібну проблему і користується слуховим апаратом. До речі, субтитри дуже класні: великі, так гарно видно, не спішать – супер. Дуже вдячні людині, яка запросила нас сюди, директору кінотеатру Петрові Струку. Сподіваємося, що така подія не остання у нашому житті»,  – висловилась Любов Гнідець.

Любов Гнідець – директорка БК товариства глухих
Любов Гнідець – директорка БК товариства глухих

У свою чергу директор кінотеатру Петро Струк пояснив, що задум організувати безкоштовний показ для людей з організації Українського товариства глухих виник у зв’язку з особливостями дівчини Квітки з фільму. Також директор висловив свою подяку дистриб’юторам B&H film distribution, який розповсюджує фільм, а студії Dzidzio film за вдало відзняту і змонтовану картину.

У кінці глядачі щиро подякували організаторам мовою жестів. Натомість директор кінотеатру запросив їх на екскурсію в Музей сучасного українського мистецтва Корсаків. Теж безкоштовну.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024