Для головної ялинки Ковеля куплять нові іграшки

16 Листопада 2018, 13:00
Для головної ялинки Ковеля куплять нові іграшки 856
Для головної ялинки Ковеля куплять нові іграшки

На придбання новорічних прикрас для головної «живої» ялинки Ковеля  витратять з міського бюджету 150 тисяч гривень.

Така сума вже передбачена у відповідному проекті рішення, яке ухвалюватимуть депутати на черговій 44 сесії міської ради, що відбудеться 22 листопада, – інформує «ПроКовель».

15 листопада на засіданні депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів заступник міського голови Андрій Товстига роз'яснив обранцям громади, чому вони знову, уже який рік поспіль, виділяють кошти на новорічні прикраси.

«У минулому році всі казали, що в нас сама класна ялинка, яка була тільки в області. Протягом одного тижня наші з вами «сусіди» пообривали половину того всього, що там було. За результатами ревізії склали акт, що у нас не вистачає, що потрібно відновити, щоб вона, принаймні, світилася в Новому Році. Це перший момент. Другий момент – хочемо влаштувати ілюмінацію на існуючих опорах, таку, яка є по містах, тільки скромнішу, від вулиці Смірнова до вулиці Театральна», – повідомив Андрій Товстига.

Нагадаємо, Район.Ковель повідомляв про зухвалу крадіжку частини гірлянди – світлову конструкцію у вигляді зірки. Тоді зловмисники пошкодили ілюмінацію ялинки і вже надалі вона сяяла не так яскраво.

«У ті роки, коли ялиночка наша була «гола», то стільки мешканців нарікали: «Що то за місто, що немає грошей на ялинкові іграшки?» – озвучив на засіданні власну думку член бюджетної комісії, депутат Юрій Оксенюк.

Зрештою, бюджетна комісія одноголосно підтримала проект рішення щодо змін до головного кошторису міста. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024