У Горохові шукали неповнолітніх, які курять і п’ють у вечірній час

16 Листопада 2018, 13:17
У Горохові шукали неповнолітніх, які курять і п’ють у вечірній час 1673
У Горохові шукали неповнолітніх, які курять і п’ють у вечірній час

На території Горохова служба у справах дітей райдержадміністрації спільно із Горохівським ВП ГУНП провели профілактичний рейд.

Нетверезих молодих людей, таких, які випивають і перебувають на вулиці в пізній час, шукали 15 листопада. Про це інформує служба у справах дітей райдержадміністрації.

У ході рейду відвідали розважальний заклад «Беладжіо», де для студентів Горохівського коледжу ЛНАУ організували святкову дискотеку з нагоди Дня студента.

Перевірили й дотримання власниками розважальних закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми, провели інструктаж представників торгових об’єктів про недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Також з неповнолітніми, яких знайшли у пізній час, провели профілактичні бесіди з питань попередження вживання алкогольних напоїв, попередження злочинності та протиправних дій.

«Такі заходи не мають на меті обмежити у правах дітей, а тільки обмежити можливості впливу на них негативного та небезпечного середовища», – зазначають у райдержадміністрації.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024