У Гіркій Полонці відзначили працівників сільського господарства

19 Листопада 2018, 12:00
Вітання працівників сільського господарства 1212
Вітання працівників сільського господарства

У Гіркій Полонці відзначили день працівника сільського господарства.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Під час заходу були присутні голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, його заступник – Денис П’ятигорець, голова Луцької районної державної адміністрації Тарас Яковлев, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, директор с/г ПП «Рать» Віктор Шумський та представники галузі.

«Ми – народ, який любить землю, опікується нею, обробляє її. Завжди Україна виживала за рахунок хліба. «Буде хліб, буде й пісня» – недарма так кажуть волиняни. Ми гордимося тим, що живемо у такому світлому й благодатному краї – Княжій Волині. Для нас дуже важлива земля, так розпорядився Бог. І ті успіхи, які сьогодні має наша область на ниві сільського господарства, є цьому свідченням», – зауважив Олександр Савченко.

Окрім слів привітань, за досягнуті успіхи у праці, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди Дня працівників сільського господарства оголошено подяку голови обласної державної адміністрації власникам особистих селянських господарств Луцького району: Сергію Сільчуку (с. Полонка); Олександру Щегельському (с. Гірка Полонка).

Читайте також: Порошенко нагородив доярку з Луцького району








Коментарі
19 Листопада 2018, 14:12
не в Гіркій Полонці, а у Гірці-Полонці, бо сучасна назва складається з двох назв старих сіл: село Гірка і село Полонка. Полонка не гірка і не солона, частина села звалась Горка по теперішньому Гірка - на горі тобто
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024