На Волині вилучили незаконну лісопродукцію

20 Листопада 2018, 10:02
Фото ілюстративне 916
Фото ілюстративне

Правоохоронці провели обшуки на територіях пилорам Камінь-Каширського району і вилучили незаконну лісородукцію.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному слідчим відділенням Камінь-Каширського відділу поліції кримінальному провадженні за фактами придбання, отримання, зберігання й збуту лісопродукції, одержаної злочинним шляхом (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 198 КК України).

В ході розслідування правоохоронці за ухваленням слідчого судді провели чотири обшуки на територіях пилорам, де могла зберігатися така лісопродукція.

До слідчих дій залучили працівників Управління Держпраці у Волинській області, котрі володіють спеціальними знаннями в галузі охорони праці та промислової безпеки, та інженерів з охорони і захисту лісу, компетентних у питаннях контролю руху та походження  лісопродукції, а також спеціальну техніку.

За результатами проведених обшуків вилучили близько 4 м3 незаконної лісопродукції. А також виявили низку адміністративних правопорушень в діях власників пилорам, що стосуються охорони праці та промислової безпеки.

Читайте також: Підприємство на Камінь-Каширщині незаконно зайняло ділянку землі вартістю 12 мільйонів гривень

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024