У Луцьку центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго» працюватиме в новому форматі

20 Листопада 2018, 11:29
1366

На базі ЦОК ПрАТ «Волиньобленерго» розпочав роботу Центр обслуговування клієнтів ТОВ «Волиньелектрозбут».

Як і раніше, усі питання, пов’язані з електропостачанням, клієнти «Волиньобленерго» можуть і надалі вирішувати у центрі, що працює на вулиці Лесі Українки, 16-А у Луцьку, – повідомляють у «Волиньобленерго».

Зміна постачальника електроенергії відбувається у межах виконання ПрАТ «Волиньобленерго» вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», який ухвалили 2017 року на вимогу Третього енергетичного пакета ЄС. Законом вимагається створення незалежних структур для постачання та розподілу електроенергії (розмежування видів економічної діяльності). За таким принципом працюють більшість енергетичних компаній світу.

Із 1 січня 2019 року постачання електроенергії юридичним особам та побутовим споживачам здійснюватиме ТОВ «Волиньелектрозбут». Товариство отримало ліцензію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на постачання електричної енергії споживачам на території України, а також його визнано постачальником універсальних послуг на території Волинської області.

Завдання нового постачальника – зробити обслуговування споживачів електроенергії максимально зручним, комфортним і необтяжливим. Центр працює за принципом «єдиного вікна». Споживачі зможуть тут укладати та розривати договори про постачання електричною енергією, вносити показники лічильника, звіряти розрахунки, реструктуризувати борг за електричну енергію. Також у центрі можна замовити послуги з технічної перевірки та експертизи засобів обліку, встановлення багатотарифних лічильників. У компетенції працівників центру також прийом документів і заяв на підключення споживачів, видачу технічних умов на приєднання до електричних мереж, погодження проектно-кошторисної документації і виконання будівельно-монтажних робіт теж.

«У «Волиньобленерго» і «Волиньелектрозбуті» намагаються зробити все для того, щоб реформа роздрібного ринку електричної енергії відбувалася у максимально комфортний і непомітний для споживачів спосіб», – йдеться в повідомленні.

Адреса: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 16-А, 1-й поверх. 
Графік роботи: з понеділка до п'ятниці 8:00–17:00 без обіду.
Тел. 0 332-78-05-05 (багатоканальний).
Електронна адреса: [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024