Громадяни-землевласники додали місцевим бюджетам Волині 58,6 мільйона гривень земельного податку

20 Листопада 2018, 17:12
Громадяни-землевласники додали місцевим бюджетам Волині 58,6 мільйона гривень земельного податку 1203
Громадяни-землевласники додали місцевим бюджетам Волині 58,6 мільйона гривень земельного податку

Завдяки фізичним особам, котрі мають у власності чи користуються землею, місцеві бюджети Волині отримали 58,6 мільйона гривень земельного податку.

Це на 11,2 відсотка більше аналогічних показників минулого року, інформує сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Більшість платників земельного податку дисципліновані та відповідальні, виконали свої податкові зобов’язання вчасно, кажуть податківці.

Водночас в Головному управлінні ДФС у Волинській області застерігають платників земельного податку від накопичення боргу.

Оскільки окремі громадяни зволікають зі сплатою земельного податку з різних причин,  то вони потрапили до переліку боржників. Як відомо, це призводить до нарахування пені та штрафних санкцій.

Щоб уникнути такої ситуації в ГУ ДФС у Волинській області рекомендує громадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки, сплатити нараховані суми земельного податку, а тим, хто з певних причин не отримав повідомлення-рішення, варто негайно звернутися до Центрів обслуговування платників за місцем податкової адреси і з’ясувати, чи нараховувався їм земельний податок.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024