Шацьких безробітних навчили, як правильно спілкуватися та уникнути маніпуляцій

27 Листопада 2018, 17:40
Шацьких безробітних навчили, як правильно спілкуватися та уникнути маніпуляцій 787
Шацьких безробітних навчили, як правильно спілкуватися та уникнути маніпуляцій

У Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості на тренінгу за участю представника Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив розбиралися у понятті «комунікативна компетенція».

Про це інформує прес-служба установи.

Основною метою такого тренігну для безробітних є формування у слухачів умінь грамотно і ефективно спілкуватися, уникати впливу маніпуляцій. Уміння професійно спілкуватися означає, що людина швидко адаптується у колективі, легко налагоджує і зміцнює зв’язки з клієнтами, замовниками, роботодавцем, а ще у переговорах будь-якої складності вигідно представляє інтереси компанії або свої власні.

Як же використовувати комунікативну компетентність для досягнення результатів? У процесі пошуку нової роботи за допомогою саме комунікативних навичок можна компенсувати брак досвіду.

Більш успішними є ті претенденти на вакантну посаду, які грамотно підходять до написання резюме, продумують супровідний лист (елемент ділового листування), займають активну позицію під час співбесіди, вибудовуючи діалог з рекрутером у форматі взаємного інтересу.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024