Волинянин виборов «золото» на Всеукраїнському конкурсі профмайстерності

01 Грудня 2018, 08:07
Фото з соціальних мереж 778
Фото з соціальних мереж

Учень Володимир-Волинського вищого професійного училища Микола Хропот виборов перемогу на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності WorldSkills International 2018.

Цю хорошу новину повідомили в училищі, де навчається Микола.  

Юнак виборов перемогу в номінації «електромонтажні роботи» і отримав золоту медаль.

WorldSkills Ukraine 2018 проходив 27-29 листопада в Києві в номінаціях: електромонтажні, зварювальні і слюсарні роботи, підйом і транспортування вантажів, кулінарне та перукарське мистецтво, технології моди і мехатроніка. Змагання проводилися у формі конкурсу професійної майстерності, де учасник повинен продемонструвати всі свої навички за певну кількість часу, та виконати ряд практичних завдань.

До слова, WorldSkills International – міжнародна некомерційна організація, заснована в 1953 році. У діяльності організації беруть участь 74 країни. Щорічно конкурс проходить в країні-учасниці і раз на два роки – у світовому масштабі. Україна приєдналася до організації в 2016 році.


Довідково:  Всеукраїнський конкурс професійної майстерності WorldSkills International - своєрідні олімпійські ігри для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та молодих кваліфікованих працівників віком від 18 до 22 років.

Офіційними організаторами конкурсу цьогоріч виступили Міністерство освіти та науки і Федерація роботодавців України за підтримки Федерації металургів України, об'єднання підприємств «Укрметалургпром».
Як пишуть організатори, цей конкурс - наймасштабніший майданчик для студентів і молодих фахівців, де вони можуть відчути професію, переконатися в правильності свого вибору і утвердитися в амбіціях.

Читайте також: Володимирський студент - в трійці кращих студентів Волині

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024