На Горохівщині успішно працевлаштували двох воїнів АТО

03 Грудня 2018, 12:21
На Горохівщині успішно працевлаштували двох воїнів АТО 1803
На Горохівщині успішно працевлаштували двох воїнів АТО

У Горохівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості розповіли дві історії успішного працевлаштування воїнів АТО, які шукали себе в мирному житті.

Про це повідомили на сторінці районної філії центру зайнятості у Facebook.

Олександр Романчук у липні 2018 року за допомогою у працевлаштуванні звернувся до Горохівської районної філії Волинського ОЦЗ. Тут колишньому воїну надали різні послуги для успішного працевлаштування: інформували, консультували, запрошували на різні заходи для учасників АТО тощо.

Невдовзі Олександру запропонували вільне робоче місце комірника у ТЗОВ «Пакко Холдинг». Через два місяці після індивідуальної співбесіди безробітного з роботодавцем колишнього воїна влаштували на роботу.

Олександр і до сьогодні успішно працює у ТЗОВ «Пакко Холдинг», а Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості продовжує роботу супроводу за уже колишнім безробітним Олександром Романчуком.

Олексій Тимчишин звернувся до Горохівської районної філії Волинського ОЦЗ в липні 2017 року після проходження служби в Збройних силах України в зоні АТО. Спільний підбір роботи відповідно до професійних навиків та побажань теж увінчався успіхом.

Тепер чоловік із задоволенням працює машиністом зернових навантажувально-розвантажувальних машин на ТЗОВ «Волинь-зерно-продукт» з достойною платнею та соціальним пакетом з серпня цього року.

Олександр Романчук
Олександр Романчук

Олексій Тимчишин
Олексій Тимчишин

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024