На «Ягодині» спіймали на гарячому прикордонника, який «рішав» чергу вантажівок

На «Ягодині» спіймали на гарячому прикордонника, який «рішав» чергу вантажівок

03 Грудня 2018, 16:41

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримали інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

У неділю, 2 грудня, пільною міжвідомчою групою, у складі співробітників відділу внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, слідчі Управління СБУ у Волинській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Луцького гарнізону, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» викрили схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду, – інформує прес-служба прикордонників.

Варто зазначити, що попередньо склад міжвідомчої групи здійснив документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях, так і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.