У селі на Волині продовжують ремонт амбулаторії

06 Грудня 2018, 09:00
Ремонт амбулаторії 1286
Ремонт амбулаторії

Більше п’яти років в органах влади різних рівнів піднімається питання реконструкції приміщення Привітненської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Недоліки, допущенні при її спорудженні, призвели до аварійності приміщення та створили перешкоди для повноцінної роботи лікарів та медичного персоналу, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Близько трьох тисяч жителів навколишніх сіл не мали змоги отримати повноцінну медичну допомогу, бо приміщення не опалювалось, аварійний перший поверх загрожував життю та здоров’ю, як працівників, так і відвідувачів.

Районна державна адміністрація подала Привітненську амбулаторію однією з перших до переліку об’єктів, які реалізовуватимуться за кошти проекту Світового банку.

Тендерні процедури провели влітку цього року. В рамках реалізації будівельного компоненту Субпроекту World Bank Ukraine та Міністерство охорони здоров'я України «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» підписали договір майже на сім мільйонів гривень на виконання робіт із ремонту та реконструкції приміщеня амбулаторії загальної практики-сімейної медицини з ТОВ «Вінницька будівельна компанія».

3 грудня 2018 року голова райдержадміністрації Віктор Дудечко ознайомився з перебігом ремонтних робіт медичної установи. Не зважаючи на погодні умови будівельники завершують роботи з перекриття даху, укріпили стіни будівлі, залили бетонну стяжку майбутньої підлоги, цього ж тижня запланували провести заміну віконних та дверних блоків.

Віктор Дудечко зустрівся з працівниками амбулаторії, які зараз тісняться у приміщенні сільської ради та запевнив, що вже за кілька місяців вони працюватимуть у новому ошатному теплому приміщенні.

Також керівник району відвідав місцевий дитячий садочок та оглянув котельню та теплотрасу ДНЗ, які потребують ремонту.


ремонт амбулаторії
ремонт амбулаторії

ремонт амбулаторії
ремонт амбулаторії

ремонт амбулаторії
ремонт амбулаторії

дитсадок
дитсадок

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024