Важкохворий хлопчик із Любешівського району лікується в турецькій клініці

09 Грудня 2018, 15:31
Андрійко Нестерук 969 Джерело: facebook
Андрійко Нестерук

Тринадцятирічного мешканця села Погулянка Андрійка Нестерука, який потребує пересадки кісткового мозку, доправили в одну з турецьких клінік на операцію.

Її призначили на 26 грудня – повідомляє на своїй сторінці у Facebook Наталія Попова.

«Нарешті доставлений для нього довгоочікуваний препарат для пересадки кісткового мозку. Але ... приймати його поки не можна, тому що лікують кишкову та легеневу інфекцію. Андрія відключили від внутрівенного харчування, немає вже високої температури. Їсть турецькі супи!!!
Хлопчик дуже скучає за домом... Просить у мами надсилати фото з України. Заскучав за своїми кролями, собаками. Мама пише: «На першому фото, яке я йому надіслала, коли приїхала додому, були зображені домашні курка і півень. Реакція – радість, усмішка. Рукою помахав і сказав: «Привіт, курко!» – пише Наталія.

Операція та лікування коштують 65 тисяч доларів, розповідає далі авторка допису, уже зібрали неймовірними зусиллями 50, 2 тисячі. Щоб закрити борг перед клінікою, потрібно ще 14,8 тисячі.

Перерахувати гроші на лікування Андрійка можна на цей рахунок: 168 7573 7666 1296,  Нестерук Ніна Петрівна (Приватбанк) .

Читайте також: «Хлопчику з Погулянки потрібна допомога».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024