«Якби не блокування «Ягодина», могло бути більше», – очільник Волинської митниці про надходження у листопаді

11 Грудня 2018, 13:03
845

Волинська митниця перерахувала до бюджету 908,7 мільйона гривень, виконавши доведений індикативний показник доходів державного бюджету на 101,6 відсотків. Перевиконання листопада складає 14,4 мільйона гривень.

Середньоденний показник надходжень по митниці у листопаді склав 41,3 мільйона гривень, – повідомляють у прес-службі волинських митників.

«Могло бути більше. Думаю, усі розуміють, що дві доби блокування стратегічного для міжнародних торговельних операцій Ягодина не могло не позначитись на виконанні плану», – коментує в.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький.

Загалом за 11 місяців поточного року митницею перераховано до Державного бюджету податків на понад 9 мільярдів гривень. У порівнянні з минулим періодом надходження митних платежів зросли майже на третину. Завдяки щомісячному перевиконанню індикативів митницею на ремонт доріг Волині спрямовано 154,6 мільйона гривень.

Традиційними бюджетоформуючими товарами залишаються ввезені легкові та вантажні автомобілі, трактори, телефонні апарати, мінеральні добрива, машини автоматичної обробки інформації, а найбільшими адміністраторами податків – митні пости Луцьк і Ягодин.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024